Sorum var Kaç çocuk olması normaldir.

• Konbuyu başlatan cocugum oluyor
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde cocugum oluyor tarafından oluşturulan Kaç çocuk olması normaldir. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 882 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaç çocuk olması normaldir.
Konbuyu başlatan cocugum oluyor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Selamlar herkese kaç çocuk olması normaldir.
Kisiye gore değişir bu konu tartismaya açık bir konu Mesela ben çocuk çok sevdiğim için üst üste yaptım ama Görümcem Ben evlendim dedi hamileydi Ben 4 tane yaptım o hala daha doğmamış çocuğu 6 yaşında Çünkü o sabırlı değil kursağı yok o yüzden istemiyorum diyor Kişiye göre değişir yani Bu sana bağlı
Benim 4 tane 5yas 3 yas 2 yas 7 aylik 26 yasindayim ahahah

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kisiye gore değişir bu konu tartismaya açık bir konu Mesela ben çocuk çok sevdiğim için üst üste yaptım ama Görümcem Ben evlendim dedi hamileydi Ben 4 tane yaptım o hala daha doğmamış çocuğu 6 yaşında Çünkü o sabırlı değil kursağı yok o yüzden istemiyorum diyor Kişiye göre değişir yani Bu sana bağlı
Maşallah bende 23/ yaşındayım 🫣 3 tane tamamlandı bile 😅

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Katılıyorum

mediha

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar