Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hazır herşeyin canım önceden hallettim 1 ay önce ortalıkta koydum. Unuttuğum varsa gelip gidip ekledim. Çoktan hazırda bekliyor. Şimdi yer minderi yapıyorum. Uyku arkadaşı ördüm kulaklarını bitirip dikicem hersy bitmiş olucak inş.
Hazır herşeyin canım önceden hallettim 1 ay önce ortalıkta koydum. Unuttuğum varsa gelip gidip ekledim. Çoktan hazırda bekliyor. Şimdi yer minderi yapıyorum. Uyku arkadaşı ördüm kulaklarını bitirip dikicem hersy bitmiş olucak inş.
Elimden geldiğince canım. Aslında Ege'ye yapmiycagim oyuncak ama Bugraya ördüm 2 çıngırak bı tavşan ördüm. Sonra için rahat etmedi. Uyku arkadaşı ördüm vicdanım el vermedi anliycan. Gene için rahat değil. Bugraya kapı süsü yapmıştım Ege'ye yapmadım bakalım ne olucak yapcakmiyim yapmiycakmiyim bilmiyorum kararsızım. Sırf ayırdım olmasın diye ördüm. Annelik işte daha gelmeden vicdanın rahat etmiyor. Abime yapmışsın benim niye yok demesin diye kendini dışlanmış hissetmedim diye