Sorum var Kaç haftalık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ONURABİA tarafından oluşturulan Kaç haftalık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,182 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaç haftalık
Konbuyu başlatan ONURABİA
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ONURABİA

ONURABİA

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben doktora gittim ayın 5inde normalde ben 13 martta regl oldum en son tarih bu hesaplamaya göre doktorum bana 6 haftalık şuan dedi hani bir hafta geç döllenme olmuş böyle 3-4 gün öne alabilirim dedi regl tarihi şimdi kızlar mesala adet tarihine göre şuan 8 hafta 2 günlük yani 7 hafta 3 günlük mü oluyor yardımcı olur musunuz 🤔🤔

hilalctn

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben doktora gittim ayın 5inde normalde ben 13 martta regl oldum en son tarih bu hesaplamaya göre doktorum bana 6 haftalık şuan dedi hani bir hafta geç döllenme olmuş böyle 3-4 gün öne alabilirim dedi regl tarihi şimdi kızlar mesala adet tarihine göre şuan 8 hafta 2 günlük yani 7 hafta 3 günlük mü oluyor yardımcı olur musunuz 🤔🤔
Kendi adet tarihini baz al cnm benm son adet tarihim Mart 5 bnm 4+6 yken gittim kontrele 5+4 tü kese için gitmiştim sonra 6+6 da gittim bebeği görmek için ozmnda 6+4 tü sonra normale döndü 8 haftada gittim 8 haftalık çıktı 1 hafta önde 1 hafta geride olması normal dedi doktor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum kendi son adet tarihine göre hesapla

ONURABİA

Kayıtlı Üye
rank
Kendi adet tarihini baz al cnm benm son adet tarihim Mart 5 bnm 4+6 yken gittim kontrele 5+4 tü kese için gitmiştim sonra 6+6 da gittim bebeği görmek için ozmnda 6+4 tü sonra normale döndü 8 haftada gittim 8 haftalık çıktı 1 hafta önde 1 hafta geride olması normal dedi doktor
Anladım canım benim çok çok teşekkür ediyorum 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum kendi son adet tarihine göre hesapla
O zaman 8 haftalık oluyor kuzum doğru demi ben böyle hesaplayayım mı

Gamze099

Kayıtlı Üye
rank
Benim de en son adet tarihim 5 mart 28 nisanda gittim 6+1 günlük çıktı bana da aynısını dediler geç döllenme falan suan 7+6 günlük olduk bende anlamadım nasıl hesapliyacagımı
Kızlar ben doktora gittim ayın 5inde normalde ben 13 martta regl oldum en son tarih bu hesaplamaya göre doktorum bana 6 haftalık şuan dedi hani bir hafta geç döllenme olmuş böyle 3-4 gün öne alabilirim dedi regl tarihi şimdi kızlar mesala adet tarihine göre şuan 8 hafta 2 günlük yani 7 hafta 3 günlük mü oluyor yardımcı olur musunuz

ONURABİA

Kayıtlı Üye
rank
Benim de en son adet tarihim 5 mart 28 nisanda gittim 6+1 günlük çıktı bana da aynısını dediler geç döllenme falan suan 7+6 günlük olduk bende anlamadım nasıl hesapliyacagımı
Aslında çoğu kişi normal diyor doktor aslında bana tam net bilgi vermedi hani bu gittiğimde verir inşallah bu bebeği ölçüp öyle söylüyor ancak daha iyi öyle anlayabiliriz

Yenibebe

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım benim 🥰🥰🥰
İlk haftalarda hangi büyüklüğe uygunsa öyle say zaten her kontrolünde anlayacaksın ona uygun olduğunu ama 30larda biraz sapma varmış gibi gelsede yine sen kendi bildiğin gibi say sonra aynı düzene geri giriyo bu birazda aynı cihazda muayane olup olmamayla da alakalı biraz bi doktorda biraz başka doktorda devam edersen zaten aşağı yukarı anlarsın

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Bende hamile oldum ama matematiğim yetmedi buna 😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar