Kaçıncı sezeryan kızlar

• Konbuyu başlatan Rabram
  • Toplam 15 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rabram tarafından oluşturulan Kaçıncı sezeryan kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,841 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaçıncı sezeryan kızlar
Konbuyu başlatan Rabram
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙
R

Rabram

Guest
Merhaba kızlar benim 2inci sezeryan ım olacak açık söylüyorum korkum var sizce ikinci sezeryan olan varsa bana cevap veren bilir mi şimdi den teşekkürler...

Merhaba kızlar benim 2inci sezeryan ım olacak açık söylüyorum korkum var sizce ikinci sezeryan olan varsa bana cevap veren bilir mi şimdi den teşekkürler...
Benim 3.sezeryanım olcak canım 2.de de çabuk toparladm şükür ilkinde uyutmuşlardı ikincide uyumamştm onu da tattım yani bakalm şmdi nasıl olck

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim 3.sezeryanım olcak canım 2.de de çabuk toparladm şükür ilkinde uyutmuşlardı ikincide uyumamştm onu da tattım yani bakalm şmdi nasıl olck
Canım ilk doğumu bende tam anestezi aldım uyutuldum ama bu hamileliğimde epidural istiyorum uyuşturmalı senin nasıl geçti 2.doğumun memnun musun önerir misin uyusturmali doğumu

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank

1.2010 en zoru ilkiydi
2.2012 bu kolay geçmişti cabuk topladım
3.2022 nasipse 4 martta son sezeryanim bu nasıl geçecek bilmiyorum

Ben canım ikinci sezeryani oldum ilkine gire ben rahat geçirdim ama bünyeyle alakalı canım ikinci de çok rahattım belden uyuşma oldu bi tek doğumdan sonra ilk ayağa kalktığımda aşırı derece de başım döndü ama bazılarında baş ağrısı yapıyormuş

Canım ilk doğumu bende tam anestezi aldım uyutuldum ama bu hamileliğimde epidural istiyorum uyuşturmalı senin nasıl geçti 2.doğumun memnun musun önerir misin uyusturmali doğumu
Canım şmdi ben dürüst olucam benim tam uyuşmadı yani acı hissettim tek güzel tarafı o an ağladığını duymak öpüp koklamak sonra dikerlerken mide bulantm oldu ve ameliyat bitince aşırı bi acı oluyo dikiş yerinde yatağına geçince ağrı kesici verince geçiyo ama işte herkesde de bir olmuyo kimisinde de uyuşuyo ne güzel ama şuan deseler yine uyumak istemem herhalde😊

Tüm sayfalar yüklendi.