Kaçıncı sezeryan kızlar

• Konbuyu başlatan Rabram
  • Toplam 15 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rabram tarafından oluşturulan Kaçıncı sezeryan kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,842 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kaçıncı sezeryan kızlar
Konbuyu başlatan Rabram
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım şmdi ben dürüst olucam benim tam uyuşmadı yani acı hissettim tek güzel tarafı o an ağladığını duymak öpüp koklamak sonra dikerlerken mide bulantm oldu ve ameliyat bitince aşırı bi acı oluyo dikiş yerinde yatağına geçince ağrı kesici verince geçiyo ama işte herkesde de bir olmuyo kimisinde de uyuşuyo ne güzel ama şuan deseler yine uyumak istemem herhalde😊
Anladım cnm çok sağ ol deneyimini paylaştığın için ama bencede tamamen uyumaktan iyidir bebeğinin ilk anlarına şahit olmak güzel tam uyutulunca bebekten bi haber insan kendine gelemiyor kaç saat

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar benim 2inci sezeryan ım olacak açık söylüyorum korkum var sizce ikinci sezeryan olan varsa bana cevap veren bilir mi şimdi den teşekkürler...
Benim de 2 sezaryenım olcak ama hiç korkum yok ilkinden tecrübeliyim çok kolay geçti inşallah bunu da ayakta atlatırım 🥰

Anladım cnm çok sağ ol deneyimini paylaştığın için ama bencede tamamen uyumaktan iyidir bebeğinin ilk anlarına şahit olmak güzel tam uyutulunca bebekten bi haber insan kendine gelemiyor kaç saat
Aynen canım ben uyutulduğmda gözümü açtm bebeğim nasıl diycem konuşamıyorm nefesim kesildi o an baya bi panik olmştm odaya cıkana kadar konuşamadm soramadm çok kötü inşallah seninki güzel geçer o anı sende tadarsn🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Belden uyusmalımı iyi uyutmalarımı
Un
Canım benim fikrimce yani bana göre belden uyuşturma daha iyi herşeyin farknda olmak bebeğini o an görmek fln
Belden uyusmalımı iyi uyutmalarımı
Un

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.