Kafamda deli fikirler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Kafamda deli fikirler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,110 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kafamda deli fikirler
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ya kizlar ben hic evlenmeden hep aklima cocuk dogarken öleceyim gelyodu🤦‍♀️evlendim yine aklim hep eyni herkese dogumda öleceymi hiss etdiymi söylüyorum bilemem neden amma aklimdan cikartamiyorim bi turlu bide normal dogumdu ya ölursem kizimi bu dunyada kime emenet ederim sanki hiss ediyorum.öleceymi🤦‍♀️☹ bunu dediyimde bana ruh hastamisin delimisin diyorlar amma cidden kafama cok takildi doguma 2 ay kaldi
Cnm inan benimde öyle korkularım var 😂 ama.korkma Allah koruusn neyden korkulursa başa gelirmis.. güzel düşün güzel olsun sagkla kucağına alırsın inşallah 🥰🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya kizlar ben hic evlenmeden hep aklima cocuk dogarken öleceyim gelyodu🤦‍♀️evlendim yine aklim hep eyni herkese dogumda öleceymi hiss etdiymi söylüyorum bilemem neden amma aklimdan cikartamiyorim bi turlu bide normal dogumdu ya ölursem kizimi bu dunyada kime emenet ederim sanki hiss ediyorum.öleceymi🤦‍♀️☹ bunu dediyimde bana ruh hastamisin delimisin diyorlar amma cidden kafama cok takildi doguma 2 ay kaldi
Al bende de o kadar valla canım hamile olduğumu öğrendiğimden beri kafamın içinde dönüp duruyor bu düşünce bazen eşime diyorum ben doğum sırasında ölürsem çocuğama çok iyi bak diye😥 yazdığın yazıyı okurken bile gözlerim doldu kafamdan bu düşünceyi atamıyorum da 🥺 Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah hepimiz sagsalim kucağımiza alalım miniklerimizi ne biz evlat acısı çekelim ne onlar anne yokluğu görsünler 🤲🏻

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Allah göstermesin düşünme öyle şeyler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah göstermesin sakin kötü düşünme canımsın 38 haftalık Ken senin paşa doğacak diymi canım
Evet cicegim 38+5 haftalik olacak dogacagi gun🤗

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Seytanin vesvesi o canim ölüm herkesin bir zamanı var vaden dolmadan nefesin bitmeden olmessin bendede oluyor o ya ölürsem diye ama sonra Allah'a sığınıyorum sende içini ferah tut dua et hep hayırlı doğumlar olsun hepimize Allah kolaylık versin

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.