Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amin canım inşallah sen nasılsın yokmussun bu aralar öyle duydum sıkıntı yok inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Off cidden çok zor Allah'ım yardımcın olsun inşallah canım İnşallah bir daha bir sıkıntı çıkmaz insan çok üzülüyor bunaliyor biliyorum bizde sürekli kan veriyoruz eşim kızıyor çocukta kan kalmadı diye ağlaması bağırması bitiriyor insanı bayâ
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Uygulama bağıracak sonunda " Beni siz delirttiniiiiiizzz"
Benimkine 4-5 gün oldu kan ilacı başlanalı. Bu çocukların hem huyları hem gentikleri aynı
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Kıymalı kabak yemeği yapacağım yanına çorba falan düşünmedim henüz sen ne yapacaksın
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr