Kalça agrisi ve bel agrisi

• Konbuyu başlatan Ftmm
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ftmm tarafından oluşturulan Kalça agrisi ve bel agrisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 507 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalça agrisi ve bel agrisi
Konbuyu başlatan Ftmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rabia_194
F

Ftmm

Guest
31 haftalik hamileyim .sanki sol kalcama bicak batiriyorlar gibi agri oluyor.yere egilemiyorum bile nasil agriyor. Ayni durumu yasayan var mi?yürurken bile agri oluyor.magnezyum calsiyum tablette iciyorum gecmiyor nedense...

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
31 haftalik hamileyim .sanki sol kalcama bicak batiriyorlar gibi agri oluyor.yere egilemiyorum bile nasil agriyor. Ayni durumu yasayan var mi?yürurken bile agri oluyor.magnezyum calsiyum tablette iciyorum gecmiyor nedense...
Benim de öyle canım 16 17 de başladı 30 olduk bel, kasık, bacak ağrısı mahvediyor benide. Magnezyum başlarda iyi geliyordu artık oda fayda etmiyor. Drum normal olduğunu söylüyor canım. Şiddetli olursa ağrın ne olur ne olmaz görün bi dra erken doğum riskin de olabilir ihmale gelmez

E

Ebru 23

Guest
Evet bendede vardi doguma kadar malesef devam etti uzgunum ama sanirim bu agriyi çekmekden baska cozum yok🙁

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aynı dert bende de var malesef ki 28 haftaligim bende başından beri hamileligimin çekiyorum bu sancıları ilaç da fayda etmiyo eskisi gibi bide sırt üstü 2 dakka yatsam kitlenip kalıyorum destek almadan kalkamiyorum

R

Rabia_194

Guest
Bende 31 haftqlihim brnimde aksam olunca ayak bileklerimde cok pis bir agri oluyor hic gecmeyen icten icten cok rahqtsiz ediyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar