Sorum var Kalca agrisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceylankosova tarafından oluşturulan Kalca agrisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,413 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalca agrisi
Konbuyu başlatan Ceylankosova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Oyyy masallah🙏🏼allah yardimcmiz olsun artik esimde ciddiye almiyo agrilarimi sinirlerim iyice sıkısıyo 🤭
Amin inşallah kuzum. Eş sorunu çoğumuz da var maalesef benim eşimde benden çok hamileymiş gibi davranıyor arada gece aşermeleri falan oluyor, benim bir yerim ağrısa onunda aynı yeri 2 katı sancıyla ağrıyor benden çok kıvranıyor. Bakalım doğurduktan sonra görücez hallerini 😂

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah kuzum. Eş sorunu çoğumuz da var maalesef benim eşimde benden çok hamileymiş gibi davranıyor arada gece aşermeleri falan oluyor, benim bir yerim ağrısa onunda aynı yeri 2 katı sancıyla ağrıyor benden çok kıvranıyor. Bakalım doğurduktan sonra görücez hallerini 😂
Dogurduktan sonra nolcak iste sonuc belli🤷‍♀️ lohusa depresyonu 😂 benimkide oyle malesef bide suan onun "surekli cocukla konusuyosun benle hic konusmuyosun" sureciyle ugrasiyorum doktor munasebetide yasaklayinca ruh hali cok bozuldu😂😂

Emineee

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 22+4 um iki gunndur sag tarafimda bir agri kramp gibi bisey var dun bacak kokumde bi agri vardi uzaninca geciyodu bugunde kalcama vuruyo suan kramp gbi sinir sıkısmasi gibi agriyo bu haftalarda normal mi
Magnezyum eksikliğinden oluyor ilk bebeğimde doktorum maden suyu iç demişti. Kızılayın magnezyumlu maden suyunu iç günde 1 tane eğer geçmezse doktoruna şöyle ilaç yazıyor rahatlarsın maden suyu bende ise yarıyor.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Dogurduktan sonra nolcak iste sonuc belli🤷‍♀️ lohusa depresyonu 😂 benimkide oyle malesef bide suan onun "surekli cocukla konusuyosun benle hic konusmuyosun" sureciyle ugrasiyorum doktor munasebetide yasaklayinca ruh hali cok bozuldu😂😂
Allah yardımcımız olsun valla kuzum kadınların adı çıkmış ama erkekler bizden beter maalesef 🤦🏻‍♀️ onların tripleri hamilelik sendromları hiç çekilmiyor 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.