Kalp atışı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kevser55 tarafından oluşturulan Kalp atışı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,401 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalp atışı
Konbuyu başlatan Kevser55
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kevser55

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anne ve anne adayları 31 haftalık olucaz 12 'den sonra arada karnımın orda kalp atışı gibi ritim var sizce bebeğin kalbini hissetmek mümkün mü bir kaç gündür öyle sizce ne olabilir yada benim gibi hisseden varmı
Aynı şeyi yaşıyordum pıt pıt pıt düzenli doktora sordum hıçkırığını hissediyorsun dedi

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anne ve anne adayları 31 haftalık olucaz 12 'den sonra arada karnımın orda kalp atışı gibi ritim var sizce bebeğin kalbini hissetmek mümkün mü bir kaç gündür öyle sizce ne olabilir yada benim gibi hisseden varmı
Benimde oluyo cnm bi başlıyo seri halinde sürüyo hissettiğin hıçkırık ve bebeğinin ciğerleri acılıyo cok önemli sağlıkla gelsin 🤲

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende 31 im aynısı oluyor hıçkırık olsa gerek ❤️

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.