Sorum var Kalpde ufurum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Kalpde ufurum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,041 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kalpde ufurum
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esrasn

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım benim kızımda da vardı kardiyoloji ye götürdük doktor hemen hemen her bebekde görülen bişey demişti 6 ay ile 1 yaşa kadar kapanır dedi çok şükür kapandı inşallah sizinki de öyle olur tekrar geçmiş olsun.
Tesekkur ederim canım amin insallah benim oğlumdada kapanır bakalım bi götürelim ne dicek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum inşallah iyi olur
İnşallah canım sagol

Ee bebek kuzum illaki ağlayacak sıkıntı yapma inşallah düzelir balım
İnşallah canım benim sagol

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Tesekkur ederim canım amin insallah benim oğlumdada kapanır bakalım bi götürelim ne dicek

İnşallah canım sagol

İnşallah canım benim sagol
Rica ederim kuzum

E

Esrasn

Guest
Slm güzel anneler bugün oğlumun kontrolu vardı bir haftalık olduk çocuk dokdorumuz kalbinde ufurum duyuyorum dedi bu durumu yaşayan oldumu bazen anne karnında kalp kapakçığı kapanmiyo falan dedi çok kötü bı durum değil ama kardiyolojiye görünün dedi oksijeni iyi cikdi ama kafam karıştı böbrek genişlemesi de vardı iki ay sonra tekrar ultroson cekilcek bazen sünnetle geçer denildi şimdilik beklicez ilerlerse sünnet olucak
Evet canım benim kizimada aynisini söylemişlerdi biz gorunduk doktora vucdna birşeyler bağlayıp kontrol ettiler çok şükür hiç birşey çıkmadı kafana takma bence her dedikleri çıkmıyor

Tüm sayfalar yüklendi.