Kan hapı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Kan hapı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,787 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan hapı
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anneler kan hapını tok karnına içen varmı aç karnına benim midemi mahvediyo yediğimi çıkarıyorum afedersiniz ne zaman aç içsem midem kötü oluyo sartmi bu ilacı aç karnına içmem acaba ara vermişdim tekrar başladım bugun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Slm güzel anneler kan hapını tok karnına içen varmı aç karnına benim midemi mahvediyo yediğimi çıkarıyorum afedersiniz ne zaman aç içsem midem kötü oluyo sartmi bu ilacı aç karnına içmem acaba ara vermişdim tekrar başladım bugun
Canım ben akşam yemeğinden 1 2 saat sonra alıyorum hiç bir sıkıntı çıkarmıyor önceden gündüz alırdım mide bulantısı dan istifradan mahvolurdum ama şükür şuan dokunmuyor

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Cnm benimde aç içince midemi bulandırıyor yediğimi çıkarıyordum bir hafta 10 gün kadar tok içmeye başladım sonra tekrar aç içmeye başladım çok şükür düzeldim kusmuyırym artık.

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bana aç karna iç demişti eczacı gerçi ilacın pek faydası da olmuyor kan değerlerim çok düştü ilaca rağmen bence sen sor doktoruna en iyisini o bilir

Tüm sayfalar yüklendi.