Kan hapı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Kan hapı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,788 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan hapı
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melek.

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anneler kan hapını tok karnına içen varmı aç karnına benim midemi mahvediyo yediğimi çıkarıyorum afedersiniz ne zaman aç içsem midem kötü oluyo sartmi bu ilacı aç karnına içmem acaba ara vermişdim tekrar başladım bugun
Bana doktor gece yatarken iç dedi.. Seninki aç karnına mı içiliyor

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anneler kan hapını tok karnına içen varmı aç karnına benim midemi mahvediyo yediğimi çıkarıyorum afedersiniz ne zaman aç içsem midem kötü oluyo sartmi bu ilacı aç karnına içmem acaba ara vermişdim tekrar başladım bugun
Kan ilacı tok karına içilmez yani bir faydası olmaz. Aç karına ve iki saat süt ve ürünlerini vede çay yiyip içmemelisiniz. Malesef bende kullanıyorum bulantı yapıyor yapacak bişe yok.

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Bende tok karnima iciyorum.. illa sart degil bu sadece ilacin icindeki degerleri tumuyle alabilmek icin yapilan bir uygulama.. cunku bircok yiyecek ve icecek demirin degerlerini dusuruyor bu sekildede yeterli derecede demir takviyesi alamamis oluyorsun.. kanin cok dusuk degilse dogumun yakin degilse bi sorun teskil etmez.. kan tahlilindede cikar zaten ne kadar demir ilacini emilim yapabildigi..

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Bende tok karnima iciyorum.. illa sart degil bu sadece ilacin icindeki degerleri tumuyle alabilmek icin yapilan bir uygulama.. cunku bircok yiyecek ve icecek demirin degerlerini dusuruyor bu sekildede yeterli derecede demir takviyesi alamamis oluyorsun.. kanin cok dusuk degilse dogumun yakin degilse bi sorun teskil etmez.. kan tahlilindede cikar zaten ne kadar demir ilacini emilim yapabildigi..
Bende bı kaç gün tok denicem canım artık erkende içiyorum zaman geçsin diye ama genede mide bulantısı yapiyo

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Bende bı kaç gün tok denicem canım artık erkende içiyorum zaman geçsin diye ama genede mide bulantısı yapiyo
Bazi yiyecek ve icecekler var demir emilimini engelleyen
  • Kepek, kepekli tahıllar
  • Yağlı tohumlar (örneğin, soya, yer fıstığı)
  • Kahve
  • Siyah çay
  • Soya ve soya sütünden elde edilen protein (kazein)
  • Kalsiyum tuzları (Çeşitli maden sularında bulunur. Ilactan iki saat once ve sonra dikkat edersen tok karninada icsen ilaci cok buyuk bi oranda yeterli emilimi saglayacaktir vucudun..

Tüm sayfalar yüklendi.