Meraba kızlar gebelik esnasında kan pıhtılaşması olan varmı🤔
R Ramrab Kayıtlı Üye Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 3 21 Şubat 2022 #1 Meraba kızlar gebelik esnasında kan pıhtılaşması olan varmı
D D❤H❤L Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 118 21 Şubat 2022 #2 Ramrab' Alıntı: Meraba kızlar gebelik esnasında kan pıhtılaşması olan varmı Genişletmek için tıkla ... Ben ama dogurdum ben kizim 4 aylik
Ramrab' Alıntı: Meraba kızlar gebelik esnasında kan pıhtılaşması olan varmı Genişletmek için tıkla ... Ben ama dogurdum ben kizim 4 aylik
A Aysem Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 998 21 Şubat 2022 #3 Ramrab' Alıntı: Meraba kızlar gebelik esnasında kan pıhtılaşması olan varmı Genişletmek için tıkla ... Halamın öyleydi doğuma kadar kan sulandırıcı iğne vuruldu iki tane sağlıklı çocuğu var hiç üzme kendini
Ramrab' Alıntı: Meraba kızlar gebelik esnasında kan pıhtılaşması olan varmı Genişletmek için tıkla ... Halamın öyleydi doğuma kadar kan sulandırıcı iğne vuruldu iki tane sağlıklı çocuğu var hiç üzme kendini
R Rüyaa Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 161 21 Şubat 2022 #4 Benim vardı üç gebeligimde de kan sulandırıcı kullandım
ErrBaa🧑🧒 Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 196 24 Şubat 2022 #5 Ramrab' Alıntı: Meraba kızlar gebelik esnasında kan pıhtılaşması olan varmı Genişletmek için tıkla ... Bennn.Her gün enox 4000 yapıyorum karından.
Ramrab' Alıntı: Meraba kızlar gebelik esnasında kan pıhtılaşması olan varmı Genişletmek için tıkla ... Bennn.Her gün enox 4000 yapıyorum karından.