Sorum var Kan sulandırı iğne kulanan var mı

• Konbuyu başlatan Fatmaçınar
  • Toplam 26 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmaçınar tarafından oluşturulan Kan sulandırı iğne kulanan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 872 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kan sulandırı iğne kulanan var mı
Konbuyu başlatan Fatmaçınar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İyiyim çok şükür Ayşem 😍 sen nasılsın 🐛👶🏻iyi canıma okuyor
🌱yi görmeye de henüz gidemedik
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Oyy bende iyi olmaya çalışıyorum kayra hasta biraz. Ay gidin gidin bizede haber ver gidince ç minik adam çok mu yaramaz valla kayrayı yerinde tutamıyorum çocuk het türlü yaramaz ya 🤦🏻‍♀️😂😂

Oyy bende iyi olmaya çalışıyorum kayra hasta biraz. Ay gidin gidin bizede haber ver gidince ç minik adam çok mu yaramaz valla kayrayı yerinde tutamıyorum çocuk het türlü yaramaz ya 🤦🏻‍♀️😂😂
Yok kız saniye durmuyor babası bile Allah sana kolaylık versin diyor 😅😂🤣
Birazda sen bak gör bakalım kolay mı değil mi dedim 🤣

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Hahahaha hiç değil hiç bende kayra için aynısını diyorum daha yürümüyor ama canımızı okuyor birde yürüde vay halimixe 😂😂
Kız yürüsede birşey fark etmeyecek eminim yanı buna koltukların üstüne çıkıyor ordan aşağı kafa üstü kendini atıyor.
Tek umudum 2. Sinin sakin olması ama sanırım oda erkek olacak ve 2 tane azmanla uğraşacagım

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Kız yürüsede birşey fark etmeyecek eminim yanı buna koltukların üstüne çıkıyor ordan aşağı kafa üstü kendini atıyor.
Tek umudum 2. Sinin sakin olması ama sanırım oda erkek olacak ve 2 tane azmanla uğraşacagım
Öyle deme kız belki sakin olur 😂😂. Her zaman ilk bebem yaramax isw 2.sakin oluyor korkutma kendini böyle 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.