Kanama

• Konbuyu başlatan Kader3434
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kader3434 tarafından oluşturulan Kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 876 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama
Konbuyu başlatan Kader3434
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41
K

Kader3434

Guest
6 haftalık gebeyim. Folik asit kullanınca çok kanamam olmaya başladı. Progestan kullanıyorum şimdidi siyah parç34alar görüyorum neden 😔

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
6 haftalık gebeyim. Folik asit kullanınca çok kanamam olmaya başladı. Progestan kullanıyorum şimdidi siyah parç34alar görüyorum neden 😔
Folik asitle alakali bir şey değildir canım o. Folik asit kanama yapmaz peki doktoruna tekrar sordun mu progestan kullanmama rağmen devam eden kanama var diye en azından ona göre yeniden bakar ki bence bı tekrar doktora git baksınlar canım hemde iğne filan başlarlar

K

Kader3434

Guest
Folik asitle hiç bir alakasi yok.Folik asit hamilelikde kullanilmasi gereken bir ilaç.Bazen çocuk rahme yerleşdikce ordaki kilcal damarlara deyerek kanamalar ola biliyor .Amma siz en yakin zamanda doktorunuzun yanina gidin. Hamilelikde kanamalar olmasi iyi bir şey değil.

K

Kader3434

Guest
Folik asitle alakali değil.Folik asit hamilelikde kullanilmasi gereken bir ilaç. Bazen çocuk rahme yerleşdikce oradaki kilcal damarlara dokundukca kanamalar ola biliyor.Ama siz bir doktorunuzun yanina gidin.Hamilelikde kanamalar iyi bir şey değil. İnşAllah hiç bir şey olmaz çocuğunuzu sağ salim kuçağiniza alirsiniz.

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
İlk 3 ayda kanamalar olabiliyor o yzden dkkt edin diyolar risk diyolar genelde. Folikastle alakası yok kanamanın. Progestan kullanmanız lazım evet ayrıca acil doktora gidip pruluton iğne yaptırması lazım tek tedavi yöntemi bu iğne çnkü. Bende 11.haftada kanamam olmştu o iğneden yaptılar doktorlarım başka iğne tedavsi zaten yok bu iğne verilir demşti.hatta nolur nolmez diye yedek yazdı evde duruyor bi leke kanama olrsa vurulmam için. O yzden ihmal etmeden gidin doktora o iğneden yaptırsın geçmş olsn

Tüm sayfalar yüklendi.