Kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysgldgs tarafından oluşturulan Kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,941 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanama
Konbuyu başlatan Aysgldgs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Aysgldgs

Kayıtlı Üye
rank
Sabahtan beri hastanedeydim canim cok sükür bisey yokmus bebegimde kalp atislarini falan gordum ufak bi yara varmis tehlikesi varmista allahin izniyle insallah bunuda atlatiriz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkma canım gitmeden bilemezsin ama. İnşallah olumsuz bişey yoktur 🙏 götürecek kimse yoksa 112 yi ara durumu anlat gelip alırlar çocuğunla git eşini de ara gelsin bence. Dualarım seninle Rabbim hayırlısını versin inşallah 🙏
Cok sagol canim dualarin icinde cok sagol ufak bi yara varmis ondan gelmis o pihtiyla kanama ikimizde cok iyiyiz

Korkma canım gitmeden bilemezsin ama. İnşallah olumsuz bişey yoktur 🙏 götürecek kimse yoksa 112 yi ara durumu anlat gelip alırlar çocuğunla git eşini de ara gelsin bence. Dualarım seninle Rabbim hayırlısını versin inşallah 🙏
Sabaha karsi gittim canim baya bekledim ama olumlu cevaplarla gidiyorum evime dualarin icin allah hepinizden razi olsun. Bebegimde bende saglikliyiz suan rabbimiz izniyle kucagima alirim ins.

İns değildir ama kanama varsa ve pıhtı düştüyse düşüktür aynısını yaşadım
Yok canim kesenin yakininda ufak bi yara varmis ordan gelmis allahin izniyle suan ikimizde saglikliyiz .

Canım bence ambulansı ara ya inşallah bişey yoktur
Gittim canim keseye yakin yara varmis ondan kaynakliymis ama suan saglikli grunuyruz

Gebelilte kanama yada lekelenme normal değil canım bir doktora git derim geçmiş olsun
Kesenin yakininda yara varmis cnm suan saglikli gorunuyoruz allahin izniyle

Sabahtan beri hastanedeydim canim cok sükür bisey yokmus bebegimde kalp atislarini falan gordum ufak bi yara varmis tehlikesi varmista allahin izniyle insallah bunuda atlatiriz

Son düzenleme:

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank

Cok sagol canim dualarin icinde cok sagol ufak bi yara varmis ondan gelmis o pihtiyla kanama ikimizde cok iyiyiz

Sabaha karsi gittim canim baya bekledim ama olumlu cevaplarla gidiyorum evime dualarin icin allah hepinizden razi olsun. Bebegimde bende saglikliyiz suan rabbimiz izniyle kucagima alirim ins.

Yok canim kesenin yakininda ufak bi yara varmis ordan gelmis allahin izniyle suan ikimizde saglikliyiz .

Gittim canim keseye yakin yara varmis ondan kaynakliymis ama suan saglikli grunuyruz

Kesenin yakininda yara varmis cnm suan saglikli gorunuyoruz allahin izniyle

Cook sukur🥰

Tüm sayfalar yüklendi.