Kanamam var

• Konbuyu başlatan Çcccc
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çcccc tarafından oluşturulan Kanamam var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 532 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kanamam var
Konbuyu başlatan Çcccc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan şehnaz
Ç

Çcccc

Guest
Hanımlar hiç daha önce bu durumu yaşayan oldu mu. 39+2 deyim bu sabah lavaboya gidince kanamam olduğunu farkettim ayrıca beraberinde çok fena bel agrim vardı. Acile gittik açılman yok sancın yok deyip eve gönderdiler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mi yada daha önce bu olayı yaşayan

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar hiç daha önce bu durumu yaşayan oldu mu. 39+2 deyim bu sabah lavaboya gidince kanamam olduğunu farkettim ayrıca beraberinde çok fena bel agrim vardı. Acile gittik açılman yok sancın yok deyip eve gönderdiler. Bu konu hakkında bilgisi olan var mi yada daha önce bu olayı yaşayan
Cnm nişandır o doğum yaklaşıyor dikkat et

şehnaz

Kayıtlı Üye
rank
iy akşamlar o ufak kanamalar olmuştu bende de ilkimde korkulacak bişey yok zaten doğumda yaklaşmiş sancı aniden sırtan kaska doğru veriri önce yavaş sora şidetli kesilerek veryo ağrı biraz dinlen uzan

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar