Kızlar lütfen deneyimleyip kullandığınız bölgesel kararmalar için krem losyon bisey önerin deli gibi internetten arayıp yorumlara bakıyorum hamilelikte ayrıca bu durumu yaşayan var mı?
Ben yaşıyorum canımKızlar lütfen deneyimleyip kullandığınız bölgesel kararmalar için krem losyon bisey önerin deli gibi internetten arayıp yorumlara bakıyorum hamilelikte ayrıca bu durumu yaşayan var mı?
Evetbende de oluyo her doğumda ama bi kaç ay sonra geçiyor ki zaten sabit kalmıyor jiKızlar lütfen deneyimleyip kullandığınız bölgesel kararmalar için krem losyon bisey önerin deli gibi internetten arayıp yorumlara bakıyorum hamilelikte ayrıca bu durumu yaşayan var mı?
Bende de şuan söz konusu karnımda da kararma oldu 2 gebeliğimde de aynı şeyi yaşadım doğumdan sonra ilki geçmişti buda geçecek inşallahKızlar lütfen deneyimleyip kullandığınız bölgesel kararmalar için krem losyon bisey önerin deli gibi internetten arayıp yorumlara bakıyorum hamilelikte ayrıca bu durumu yaşayan var mı?
Gebelikte çoğu kadın bu sorunu yaşıyor cnm ..Kızlar lütfen deneyimleyip kullandığınız bölgesel kararmalar için krem losyon bisey önerin deli gibi internetten arayıp yorumlara bakıyorum hamilelikte ayrıca bu durumu yaşayan var mı?
Gercektem benim koltuk altı .genştal bölgem ve göğüs uclarım karardı bende öyleyimKızlar lütfen deneyimleyip kullandığınız bölgesel kararmalar için krem losyon bisey önerin deli gibi internetten arayıp yorumlara bakıyorum hamilelikte ayrıca bu durumu yaşayan var mı?
Doğumdan sonra geçiyor canım korkmaKızlar lütfen deneyimleyip kullandığınız bölgesel kararmalar için krem losyon bisey önerin deli gibi internetten arayıp yorumlara bakıyorum hamilelikte ayrıca bu durumu yaşayan var mı?