Kardeş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mircan11 tarafından oluşturulan Kardeş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,845 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kardeş
Konbuyu başlatan Mircan11
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar oğlum 4 ay sonra 3 yaşına girecek 7 haftalık hamileyim sizce kardeşini severmi yada acayip kıskançlık yaparmi üzülürümü etraftakiler baya korkutular beni nasıl bir süreç bekliyor beni

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Etrafı duyma sen her çocuk farklıdır canım huyu suyu belli olmaz dopana kadar vakit var ama çocuğu kardeşi olacak diye sık boğaz etmeyin konusu çok geçmesin hatta uzmanlar karnın iyice çıkana kadar bebek olduğundan bile haberi olmasın diyorlar bende öyle yaptım çevremde gördüğüm kadarıyla da her çocuğun tepkisi farklı yeğenim çok ilgilenmesi kardeşi ile ama zarar veya kıskançlık eğilimi olmadı benim oğlumda çok sevecen şimdiden onu düşünüyorum bilinçsiz sevgi de zarar verebilir dikkat etmek gerekir ilk zamanlar ilgi hep bebeğin ğstünde olacağı için ekstra oğlunuza ilgi ve alakanız eksik etmeyin yeter gerisi gelir için rahat olsun kardeşi de hediye getirmeyi unutmasın abisine 😇🤲

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Etrafı duyma sen her çocuk farklıdır canım huyu suyu belli olmaz dopana kadar vakit var ama çocuğu kardeşi olacak diye sık boğaz etmeyin konusu çok geçmesin hatta uzmanlar karnın iyice çıkana kadar bebek olduğundan bile haberi olmasın diyorlar bende öyle yaptım çevremde gördüğüm kadarıyla da her çocuğun tepkisi farklı yeğenim çok ilgilenmesi kardeşi ile ama zarar veya kıskançlık eğilimi olmadı benim oğlumda çok sevecen şimdiden onu düşünüyorum bilinçsiz sevgi de zarar verebilir dikkat etmek gerekir ilk zamanlar ilgi hep bebeğin ğstünde olacağı için ekstra oğlunuza ilgi ve alakanız eksik etmeyin yeter gerisi gelir için rahat olsun kardeşi de hediye getirmeyi unutmasın abisine 😇🤲
Teşekürler biraz rahatladım

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
O farklılık gösterebilir canım benim iki kızım var aralarında tam iki yas var küçük Bir buçuk büyük de üç buçuk yaşında arad kıskanıyolar bir birilerini ama yinede bir birlerine dayanamaz lar ayrı kalmazlar mesela oyun oynarken biri oyuncak alsın öteki onun elinden almaya çalışır o benim diye kıskananlar geçen hastane ye giderekn küçük kızımı ablama bıraktığım da büyük kızım kardeşim kaldı diye bir saatte yakın ağladı dilinden kardeşim nerde kelimesi hiç düşme di kardeşini tekrardan görene kadar sonrada kardeşine sarıldı öptü eline bir yiyecek versem kardeşime yokmu der durur onsuz birşey geçmiyor bugazin dan

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
O farklılık gösterebilir canım benim iki kızım var aralarında tam iki yas var küçük Bir buçuk büyük de üç buçuk yaşında arad kıskanıyolar bir birilerini ama yinede bir birlerine dayanamaz lar ayrı kalmazlar mesela oyun oynarken biri oyuncak alsın öteki onun elinden almaya çalışır o benim diye kıskananlar geçen hastane ye giderekn küçük kızımı ablama bıraktığım da büyük kızım kardeşim kaldı diye bir saatte yakın ağladı dilinden kardeşim nerde kelimesi hiç düşme di kardeşini tekrardan görene kadar sonrada kardeşine sarıldı öptü eline bir yiyecek versem kardeşime yokmu der durur onsuz birşey geçmiyor bugazin dan
Ah canm benim çok güzel masllah

...

Moderator
Mod
rank
Arkadaşlar oğlum 4 ay sonra 3 yaşına girecek 7 haftalık hamileyim sizce kardeşini severmi yada acayip kıskançlık yaparmi üzülürümü etraftakiler baya korkutular beni nasıl bir süreç bekliyor beni
Canım etrafın söylediklerine bakma sen onlar konuşuyor sadece.Sadece ilgini oğlundan çekme.Mesela küçüğünü severken bile güzel oğlumun güzel kardeşi diye sevebilirsin.Kendisinin önemli olduğunu hissettir.Bu şekilde motive edebilirsin.Kendisinin değerlinolduğunu hissettiği için kardeşine çok iyi davranır sever.

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Canım etrafın söylediklerine bakma sen onlar konuşuyor sadece.Sadece ilgini oğlundan çekme.Mesela küçüğünü severken bile güzel oğlumun güzel kardeşi diye sevebilirsin.Kendisinin önemli olduğunu hissettir.Bu şekilde motive edebilirsin.Kendisinin değerlinolduğunu hissettiği için kardeşine çok iyi davranır

Canım etrafın söylediklerine bakma sen onlar konuşuyor sadece.Sadece ilgini oğlundan çekme.Mesela küçüğünü severken bile güzel oğlumun güzel kardeşi diye sevebilirsin.Kendisinin önemli olduğunu hissettir.Bu şekilde motive edebilirsin.Kendisinin değerlinolduğunu hissettiği için kardeşine çok iyi davranır sever.
Hadi inslah teskurler

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Her çocuk farklıdır bence benim oglumda 6 yaşında geçen halası doldurmuş çocugu zorla kaç gündür düzeldi biraz 33 +5 günlüuüz sezeryan olacağım beşik kurduk eşyaları düzdük hiç eklemedi beşigi eşyaları bide diyor anne git dogur onu çok seviyorum diyor

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Her çocuk farklıdır bence benim oglumda 6 yaşında geçen halası doldurmuş çocugu zorla kaç gündür düzeldi biraz 33 +5 günlüuüz sezeryan olacağım beşik kurduk eşyaları düzdük hiç eklemedi beşigi eşyaları bide diyor anne git dogur onu çok seviyorum diyor
Masllah sende sağlıkla alırsın inslahhh kucağına aynen dediğin gibi geçen biride seni sevmiyoruz kardeşini sevecez falan diyordu çok sinir oldum

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canim iki oğlum arasında iki yaş var zaman xaman kıskandı tabiki en çokta anneyi kaybettiğini sana bilir ama ne yaparsan beraber yap kardeşine bakımında yardımcı olsun giyimin de abisi kıyafetini getir çorabını giydirelim gibi küçük sorumlular şimdi ise büyük oğlum 14 yaşında geçen kardeşine diyorki eğer annem babam farklı sevgi gosterirlerse ben yapacağımı biliyom ben şok oldum geldi besigine girdi ikisi de kucugude diyo ki abi o bebek bakıma ihtiyaci var tabiki onunla daha çok ilgilenecekler beni ilgilendirmez diyo evet ilgilenebilirler ama farklı sevemezler ben şok oldum hiç beklemezdim yani yaşayıp göreceksin ama şu bir gerçek en çok kendisi sever sizin sevmenizi kiskanabilir korkma çok tatlı bir duygu ama sakın zarar vermez deyip tek bırakma o da bebek çocukların sağı solu belli olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.