Karın ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Karın ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,224 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Karın ağrısı
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
Ben normalde de yemeği hızlı yerim 2 gündür yemek vakti karnım ve midem de ağrı oluyor belime vuruyor ağrısı gecede sırtıma kadar ağrım çıkıyor sizce normal mi bu kadar ağrı

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba
Ben normalde de yemeği hızlı yerim 2 gündür yemek vakti karnım ve midem de ağrı oluyor belime vuruyor ağrısı gecede sırtıma kadar ağrım çıkıyor sizce normal mi bu kadar ağrı
Merhaba canım yemeği hızlı yemek sindirimi zorlaştırıyor normalde senin ki de gaz problemi olabilir mi kaç haftalıksın bu arada

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım yemeği hızlı yemek sindirimi zorlaştırıyor normalde senin ki de gaz problemi olabilir mi kaç haftalıksın bu arada
30 haftalığım canım . Kendimi bildim bileli hızlı yerim 2 gündür sıkıntı oldu sadece karnım ,kasığım ,belim hatta sırtım hepsi üst üste ağrıyo

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
30 haftalığım canım . Kendimi bildim bileli hızlı yerim 2 gündür sıkıntı oldu sadece karnım ,kasığım ,belim hatta sırtım hepsi üst üste ağrıyo
Canım ağır şeyler yememişsindir ama 2 gündür diyosun bı doktora görün istersen USG bakarlar bebişinin durumuna

Tüm sayfalar yüklendi.