6 hafta + 6 günlük oldu karnım da sertlik var bunun nedeni ne olabilir ?
P Purple Kayıtlı Üye Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 16 15 Mayıs 2022 #1 6 hafta + 6 günlük oldu karnım da sertlik var bunun nedeni ne olabilir ?
Nesliesen Kayıtlı Üye Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2,098 15 Mayıs 2022 #2 Purple' Alıntı: 6 hafta + 6 günlük oldu karnım da sertlik var bunun nedeni ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... O haftalarda kabızlık olabiliyor yada gaz bendede olmuştu anlaşılmıyor ama gazdır
Purple' Alıntı: 6 hafta + 6 günlük oldu karnım da sertlik var bunun nedeni ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... O haftalarda kabızlık olabiliyor yada gaz bendede olmuştu anlaşılmıyor ama gazdır
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 15 Mayıs 2022 #3 Purple' Alıntı: 6 hafta + 6 günlük oldu karnım da sertlik var bunun nedeni ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... Kuzum yerleşmeden olabilir diye düşünüyorum
Purple' Alıntı: 6 hafta + 6 günlük oldu karnım da sertlik var bunun nedeni ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... Kuzum yerleşmeden olabilir diye düşünüyorum
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 15 Mayıs 2022 #4 Genellikle gazdan dolayı oluyor kuzum. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
B Busra90 Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 412 15 Mayıs 2022 #5 Purple' Alıntı: 6 hafta + 6 günlük oldu karnım da sertlik var bunun nedeni ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... Gazdan dolayı oluyor canım ben 27. Haftadayım gece yatarken özellikle taş gibi oluyor sabaha düzeliyor
Purple' Alıntı: 6 hafta + 6 günlük oldu karnım da sertlik var bunun nedeni ne olabilir ? Genişletmek için tıkla ... Gazdan dolayı oluyor canım ben 27. Haftadayım gece yatarken özellikle taş gibi oluyor sabaha düzeliyor
F Fatoş koç Kayıtlı Üye Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 769 15 Mayıs 2022 #6 Nesliesen' Alıntı: O haftalarda kabızlık olabiliyor yada gaz bendede olmuştu anlaşılmıyor ama gazdır Genişletmek için tıkla ... Benim 33 haftalık daha doğru düzgün setleşme yok canım 6 haftalık hiç olmaz setleşme olması için bebek kemikleşiyoa olası gerek senin ki çok küçük
Nesliesen' Alıntı: O haftalarda kabızlık olabiliyor yada gaz bendede olmuştu anlaşılmıyor ama gazdır Genişletmek için tıkla ... Benim 33 haftalık daha doğru düzgün setleşme yok canım 6 haftalık hiç olmaz setleşme olması için bebek kemikleşiyoa olası gerek senin ki çok küçük