Kızlarlar 14 haftalık hamıleyım göbegım yumuşacık hıc hıssetmıyorumda
S sibelefem Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 32 Pazartesi saat 05:18'de #1 Kızlarlar 14 haftalık hamıleyım göbegım yumuşacık hıc hıssetmıyorumda
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Ayın Annesi Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,169 Pazartesi saat 07:21'de #2 sibelefem' Alıntı: Kızlarlar 14 haftalık hamıleyım göbegım yumuşacık hıc hıssetmıyorumda Genişletmek için tıkla ... Bebeğin 8-9cm falandır şu an öyle çok sert olmaz büyük ihtimalle Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
sibelefem' Alıntı: Kızlarlar 14 haftalık hamıleyım göbegım yumuşacık hıc hıssetmıyorumda Genişletmek için tıkla ... Bebeğin 8-9cm falandır şu an öyle çok sert olmaz büyük ihtimalle Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
S Susamcık Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 84 Pazartesi saat 11:40'de #3 Benim 18 den sonra sertleşti gayet normal çok aşşağıda zaten
Yasemin59 Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 31 Bugün 11:45 #4 Şu an öyle hissetmen normal canım birkaç hafta sonra top gibi hissetmeye başlarsın en azından benim gibi şişkinliğin yok
Şu an öyle hissetmen normal canım birkaç hafta sonra top gibi hissetmeye başlarsın en azından benim gibi şişkinliğin yok