Sorum var Karın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Busratuna tarafından oluşturulan Karın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,491 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Karın
Konbuyu başlatan Busratuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
Doğumu yaklaşanlar kaçıncı haftada karnınız aşşağı indi
Benim 28.haftadan beridir görenler karnın aşağıya indi diyorlardi şuan 33+3üz bebişimin başı da aşağıda eskiden daha rahattım birkaç haftadır midem ve sırtım çok ağrıyor sanki mideme kazık dayamişlar😂ayakları mideye baskı uyguluyor sanırım felaket zorlanıyorum

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Benim 28.haftadan beridir görenler karnın aşağıya indi diyorlardi şuan 33+3üz bebişimin başı da aşağıda eskiden daha rahattım birkaç haftadır midem ve sırtım çok ağrıyor sanki mideme kazık dayamişlar😂ayakları mideye baskı uyguluyor sanırım felaket zorlanıyorum
Aynı benim de mideme baskı yapıyor ne yesem şişiyorum taş gibi bel ve kasık ağrısı çok var belim sırtıma vuruyor 33 34 gibi indi benim karnımda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yarın 38 haftalık olucaz bana karnın inmemiş daha inmesi lazım dediler acaba doğum anıda iniyormuki
Ben 35 im 33 34 gibi indi sanırım benim seninde inmesi lazım bencede

Yarın 38 haftalık olucaz bana karnın inmemiş daha inmesi lazım dediler acaba doğum anıda iniyormuki
28 haftalıkken karnim aşağı indi 32 haftalıkken bebek doğum kanalına girdi 😂
Benim 33 34 gibi indi şuan 35 im hayırlısı olsun valla ne hepimiz için

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Aynı benim de mideme baskı yapıyor ne yesem şişiyorum taş gibi bel ve kasık ağrısı çok var belim sırtıma vuruyor 33 34 gibi indi benim karnımda
Offf nasıl zor ama ya sabah saatlerinde biraz düzeliyor ama gece uyurken yatamıyorum ağrılarım çok oluyor hatta gece post açmayı düşündüm sırt ağrısı için ne yapabilirim diye yapacak biseyim olmadigini anladım vazgeçtim sonra Allah yardım etsin çok zor anne olmak

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Offf nasıl zor ama ya sabah saatlerinde biraz düzeliyor ama gece uyurken yatamıyorum ağrılarım çok oluyor hatta gece post açmayı düşündüm sırt ağrısı için ne yapabilirim diye yapacak biseyim olmadigini anladım vazgeçtim sonra Allah yardım etsin çok zor anne olmak
Ben belime ayağıma sıcak su torbası koyuyorum biraz iyi geliyor kürek kemiğim çok ağrıyo belimde düzleşme boynumda fıtık var onlar da etkiliyor herhalde

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank

Benim 33 34 gibi indi şuan 35 im hayırlısı olsun valla ne hepimiz için
Benimde 37.haftada sertleşti dahada rahatsız hissettiriyor ama kasıklarda yada başka yerimde ağrı yok sık idrara çıkıyorum bilemiyorum gecen hafta doktor neden inmemiş demedi dışarıdan gören bir kaç kişi bana göbeğin daha inmemiş dedi 🙄

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar