Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim 28.haftadan beridir görenler karnın aşağıya indi diyorlardi şuan 33+3üz bebişimin başı da aşağıda eskiden daha rahattım birkaç haftadır midem ve sırtım çok ağrıyor sanki mideme kazık dayamişlarayakları mideye baskı uyguluyor sanırım felaket zorlanıyorum
Benim 28.haftadan beridir görenler karnın aşağıya indi diyorlardi şuan 33+3üz bebişimin başı da aşağıda eskiden daha rahattım birkaç haftadır midem ve sırtım çok ağrıyor sanki mideme kazık dayamişlarayakları mideye baskı uyguluyor sanırım felaket zorlanıyorum
Offf nasıl zor ama ya sabah saatlerinde biraz düzeliyor ama gece uyurken yatamıyorum ağrılarım çok oluyor hatta gece post açmayı düşündüm sırt ağrısı için ne yapabilirim diye yapacak biseyim olmadigini anladım vazgeçtim sonra Allah yardım etsin çok zor anne olmak
Offf nasıl zor ama ya sabah saatlerinde biraz düzeliyor ama gece uyurken yatamıyorum ağrılarım çok oluyor hatta gece post açmayı düşündüm sırt ağrısı için ne yapabilirim diye yapacak biseyim olmadigini anladım vazgeçtim sonra Allah yardım etsin çok zor anne olmak
Ben belime ayağıma sıcak su torbası koyuyorum biraz iyi geliyor kürek kemiğim çok ağrıyo belimde düzleşme boynumda fıtık var onlar da etkiliyor herhalde
Benimde 37.haftada sertleşti dahada rahatsız hissettiriyor ama kasıklarda yada başka yerimde ağrı yok sık idrara çıkıyorum bilemiyorum gecen hafta doktor neden inmemiş demedi dışarıdan gören bir kaç kişi bana göbeğin daha inmemiş dedi