S
Sanem
Guest
Merhabalar, 15 haftalik hamileyim ve son 1 haftadir karnimin sol tarafinda agri oluyor ve geceleri sol tarafa yatmakta zorluk cekiyorum. Benzer bir durum yasayan var mi?
Böbrek baskı yapmıs olabilir bende de var o sorun genişleme ve taş var he iki böbrekte dua edin banada
Bende de sorun devam ederse doktora gidecegim.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben oyle bi agri yasamadim ama normalde o haftalarda sagina yatmani oneriyor doktorlar 30 haftadan sonrada sola yatmani oneriyorlar sen hep sagina yatmaya calisMerhabalar, 15 haftalik hamileyim ve son 1 haftadir karnimin sol tarafinda agri oluyor ve geceleri sol tarafa yatmakta zorluk cekiyorum. Benzer bir durum yasayan var mi?
Böbrek baskı yapmıs olabilir bende de var o sorun genişleme ve taş var he iki böbrekte dua edin banada

Allah yardim etsinMerhabalar, 15 haftalik hamileyim ve son 1 haftadir karnimin sol tarafinda agri oluyor ve geceleri sol tarafa yatmakta zorluk cekiyorum. Benzer bir durum yasayan var mi?
Ben oyle bi agri yasamadim ama normalde o haftalarda sagina yatmani oneriyor doktorlar 30 haftadan sonrada sola yatmani oneriyorlar sen hep sagina yatmaya calis
Böbrek baskı yapmıs olabilir bende de var o sorun genişleme ve taş var he iki böbrekte dua edin banada![]()

Son düzenleme: