Karnin üzerine uyumuşum :(

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sblbzogeyik tarafından oluşturulan Karnin üzerine uyumuşum :( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 919 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Karnin üzerine uyumuşum :(
Konbuyu başlatan Sblbzogeyik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
7 aylık hamileyim karnımın üzerine uyumuşum bı uyandım biraz acı hissettim sizce bişey olmuşmudur😕
Ben 5 aylık hamileyim hala karnımın üzerinde uyuyorum bir sorun da yok. Arkadaşım 7 aylık olana kadar hep karın üzerinde uyumuş. Ondanda bir sorun olmadı bence bu bizim nasıl rahat etiğimizle alakalı bir şey. Yani eğer göbeğin büyük değilse neden uyumayasın ki?

7 aylık hamileyim karnımın üzerine uyumuşum bı uyandım biraz acı hissettim sizce bişey olmuşmudur😕
Bişey olmaz canım benim göbeğim çok yoktu ben önce sürekli yüzüm assa yatardim doktora sordum hocam bişey olur mu karnımın üzerine yatıp uyuyorum diye bişey olmaz zaten göbeğin büyüyünce yatamazssin rahatsız olana kadar yatabilirsin demişti canim benim göbekte fazla yoktu 6.7 aya kadar yattım bişey olmadı çok şükür.zaten sende rahatsız olsan yada Allah korusun bişey olsa öyle yatamazdin uyanirdin 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.