Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hem belki Doğa bebeği gördükçe abla oldum büyüdüm deyip daha hızlı alışmaya başlar bir şeylere, bana annemler hep o bilmiyor sen ablasın öğretmen lazım derlerdi acaip gaza gelirdim ahahahha 🫣
Hem belki Doğa bebeği gördükçe abla oldum büyüdüm deyip daha hızlı alışmaya başlar bir şeylere, bana annemler hep o bilmiyor sen ablasın öğretmen lazım derlerdi acaip gaza gelirdim ahahahha 🫣
Çoookkkk teşekkür ederim Hazalım çok istiyordum Doğa henüz küçük ilgiyi çok sever sevgisiz hisseder diye korkuyordum malum bezi de bırakamadık hala yazın komşumla parka götürdük çocukları salıncaktaydık Doğa İpek yanıma gelsin dedi küçük kız 1 yaşında daha gelmedi ablasının yanına oturdu Doğa'nın surat ifadesine çok üzüldüm o gün karar verdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hatıra saklamayı çok seviyorum bayılırım güzel günleri hatırlatan her şeye annem benim bebekliğimde kullandığı peluş kundak takımımı göndermişti o sırada Doğa çok büyüktü ona kullanmadım nasipse ikinci bebeğimde kullanırım diyordum 🥹 patiklerimi de göndermiş fındığım bayılıyor boncuklu patiklerimi giydir diyor her sabah giyer akşam yıkarım asarım o derece 🫠 günü gelince ben de onlara kullandığım eşyalarını saklayıp çeyizlerine koymak istiyorum hastane kağıtları dahil
Ayyy biliyor musun benim annemde öyle her şeyimi saklamış bebeklil fotoğraflarmış dışında her şeyim var . Ay inşallah minik olur da istediğin her şeyi yaparsın kuzum doğa nasıl bu arada iyi mi
Ayyy biliyor musun benim annemde öyle her şeyimi saklamış bebeklil fotoğraflarmış dışında her şeyim var . Ay inşallah minik olur da istediğin her şeyi yaparsın kuzum doğa nasıl bu arada iyi mi
Çok iyi şükürler olsun bazen esiyor karnımı sevmeye geliyor bazen benim zaten kardeşim var diyor (kuzenleri) geçen ay zatürre tehlikesi atlattı aşırı öksürük balgam ateş burun akıntısı vardı ne yaptıysam da iyileşmiyordu doktor antibiyotik yazdı mutlaka içsin durum pek iyi değil dedi kandırıp yere uzatıyorduk babasıyla beraber anca şırıngaya çekiyordum 5 cc ama 1 ya da 2 cc anca içirebiliyorduk diğerlerini tükürüyordu geçen hafta kontrole götürdük iyileşmiş azıcık hırıltı var bu kolay geçer dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi