Sorum var Kasık ağrısı

• Konbuyu başlatan Sonsuzluk
  • Toplam 28 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sonsuzluk tarafından oluşturulan Kasık ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 715 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasık ağrısı
Konbuyu başlatan Sonsuzluk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Amin cnmm😙😙
Kahvaltı ettiniz mi ben de niyetliyim baya şimdiden acıktım sanırım 😏
Ettik kuzum Kayra ile dönderme yaptık onu yedik . Şuan Kayra düt dütleri ile oynuyor bende Müge’ye bakıyorum ama aşırı uykum var hala 😂😂. Sabah Kayra anne diyor gözümü açıp geri kapattım gelmiş dudağıma parmağını sokup sesler çıkarıyor dudağımda sabah sabah baya güldü ona birde şimdi uyusam yine aynı yöntemle uyandıracak beni 😂😂

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Ettik kuzum Kayra ile dönderme yaptık onu yedik . Şuan Kayra düt dütleri ile oynuyor bende Müge’ye bakıyorum ama aşırı uykum var hala 😂😂. Sabah Kayra anne diyor gözümü açıp geri kapattım gelmiş dudağıma parmağını sokup sesler çıkarıyor dudağımda sabah sabah baya güldü ona birde şimdi uyusam yine aynı yöntemle uyandıracak beni 😂😂
Hahhaha onun parmağını yerim ben allahim ya uyandırma yöntemi de iyiymis😅😅😅😅😙😙😙

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ye teyzesi kız ben oma git babaya ah yap diyorum 😂😂 gidip hemen babasına vuruyor , babası da ona git anneye ah yap oğlum diyor gelip bana asla vurmuyor sarılıyor eşim deli oluyor bana vuruyorsun da anneye niye vurmuyorsun diye 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.