Sorum var Kasılma 🤕

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gebedediler tarafından oluşturulan Kasılma 🤕 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,616 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasılma 🤕
Konbuyu başlatan Gebedediler
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ya bayanlar 21 hftalık hamileyim ve 1 haftadır karnımda kasılma oluyo özellikle kasıklarım gerim gerim geriliyo belimden kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyo dünden beri bi önceki hamileliğimdede sürekli böyle oluyodu dinlenince rahatlıyodum ama 34 haftalık doğum yapmıştım yine aynı mı olur acaba ya 🤕🤕
Bebeğin gelişimi hızlandı rahmin geriliyor ağrı olması normal aslında canım enfeksiyon varsa ondan da bu tür ağrıları hissedebilirsin idrar tahlili ver istersen. Ağrıların dinlenince geçiyor mu

Gebedediler

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin gelişimi hızlandı rahmin geriliyor ağrı olması normal aslında canım enfeksiyon varsa ondan da bu tür ağrıları hissedebilirsin idrar tahlili ver istersen. Ağrıların dinlenince geçiyor mu
Enfeksiyonum yok canm yeni baktırmıştım ayakta 5 dakika durayım karnım taş gibi oluyo

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bugün gittim aslında doktora ama bakınamadım kimliğimi kaybetmişim randevum vardı ama kimlik yok diye randevuyu onaylamadılar görünemedim yoksa bugün anlatcaktım doktora
Talihsizlik olmuş canım ya acile git aslında gebesin diye alırlar diye düşünüyorum. Çünkü bir haftadır aynı durum varsa görün için rahat etsin en azından

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kimliksiz işlem yasak diyolar ilgilenmiyolar napcam bilmiyom ya
Kimlik çıkarmak uzun sürüyor mu bilmiyorum canım ama vakit kaybetmeden işlemlere başlamalısın. Ağrıların içinde çok ayakta kalma bol bol dinlen bebeğinin hareketlerini takip et. Allah'ın izniyle bi olumsuzluk olmaz inşallah stres yapma 🙏

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ya bayanlar 21 hftalık hamileyim ve 1 haftadır karnımda kasılma oluyo özellikle kasıklarım gerim gerim geriliyo belimden kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyo dünden beri bi önceki hamileliğimdede sürekli böyle oluyodu dinlenince rahatlıyodum ama 34 haftalık doğum yapmıştım yine aynı mı olur acaba ya 🤕🤕
Kuzum çok dayanilmicak gibi oluyor ise doktora görün istersen

Gebedediler

Kayıtlı Üye
rank
Kimlik çıkarmak uzun sürüyor mu bilmiyorum canım ama vakit kaybetmeden işlemlere başlamalısın. Ağrıların içinde çok ayakta kalma bol bol dinlen bebeğinin hareketlerini takip et. Allah'ın izniyle bi olumsuzluk olmaz inşallah stres yapma 🙏
İnşallah canm bnm 2 çocukla dinlenmek zor oluyo ama dinlenmeye çalışıyorum 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum çok dayanilmicak gibi oluyor ise doktora görün istersen
Dinlenince rahatlıyorum ama 5,10 dakika ayakta durayım yine başlıyo işte e sürekli yatamıyorumda hastaneyede gidemiyorum kimlik kayıp 😣

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...