Sorum var KAŞINTI

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SADECE ÖZLEM tarafından oluşturulan KAŞINTI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,171 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı KAŞINTI
Konbuyu başlatan SADECE ÖZLEM
Başlangıç tarihi
Cevaplar 5
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 1
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Bayanmutluu

Kayıtlı Üye
rank
ARKADAŞLAR YARIN 39 HAFTALIK OLACAZ HER 2 KOLDA VE HER 2 AYAKLAR VE BACAKLARIMDA KAŞINTI OLUYOR VE KAŞIMA SONRA KANIYOR BU 1 2 AYDIR BÖYLE YA HER YERİM BİLDİĞİNİZ HARİTA YA BU NORMAL Mİ NORMALDİR DİYE DE DR DA SORMUYORUM VAR MI BAŞINA GELEN
Benm halen kasiniyor ama kanamiyor yani sen yinede sor ama kilo aldigin icin oluyor muhtemelen hindistan cevizi yagi yada bebek loayonu yada bebek yagi sureresen cok hafifler nwmli tut kasiyan yerleri gececek.

SADECE ÖZLEM

Kayıtlı Üye
rank
Canim bnm böyle idi gitmediğim doktor hastane kalmadı bir sürü tahlil test yapıldı Bi sorun yok gebelikten oluyor dedi Bn artık ağlıyordum kasinmaktan taraklarla kasiyordum
Aynen kaiıya kaşıya psijolojim bozuldu ya
Benm halen kasiniyor ama kanamiyor yani sen yinede sor ama kilo aldigin icin oluyor muhtemelen hindistan cevizi yagi yada bebek loayonu yada bebek yagi sureresen cok hafifler nwmli tut kasiyan yerleri gececek.
Bunları deniycem inş geçer ya

Leyla Mi

Kayıtlı Üye
rank
ARKADAŞLAR YARIN 39 HAFTALIK OLACAZ HER 2 KOLDA VE HER 2 AYAKLAR VE BACAKLARIMDA KAŞINTI OLUYOR VE KAŞIMA SONRA KANIYOR BU 1 2 AYDIR BÖYLE YA HER YERİM BİLDİĞİNİZ HARİTA YA BU NORMAL Mİ NORMALDİR DİYE DE DR DA SORMUYORUM VAR MI BAŞINA GELEN
Abimin esinde de hamilelik de öyle oluyordu doğurduktan sonra geciyordu, endişelenme)

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım doktora danıştınmi peki

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
kilo aldığın için karaciğer enzimşerin yükseliuor buda vucutta kaşıntı yapıyor bende de oluyrdu doğumdan sonra dahiliyeye gitim enzimler yülseti zayıflaman lazım dediler şükür 3 aydır yok

Cansuyldirim

Kayıtlı Üye
rank
Bende 38 haftaligim canım heryerim benimde üşümüş gibi kaşınıyor ama geçiyor benim sonra ılık duş iyi gelir bence 🙄

B

Bes

Guest
Öncelikle geçmiş olsun. Gebelik kolestazı denen ilet b hastalık var. İlk oğlum dada yaşamıştım ne yazık ki. Bu gebeğelimde de çıkmaya başladı yine. Çok tehlikeli Bi hastalık ani. Bebek kalbi durmasına sebebi olabiliyor. Sürekli doktor kontrolünde olmak gerekiyor. Ve doğumdan sonra bıçak kesiği gibi geçiyor. Aşırı kaşınıyor özellikle eller, ayaklar bacak ve kolların iç kısmı.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öncelikle geçmiş olsun. Gebelik kolestazı denen ilet b hastalık var. İlk oğlum dada yaşamıştım ne yazık ki. Bu gebeğelimde de çıkmaya başladı yine. Çok tehlikeli Bi hastalık ani. Bebek kalbi durmasına sebebi olabiliyor. Sürekli doktor kontrolünde olmak gerekiyor. Ve doğumdan sonra bıçak kesiği gibi geçiyor. Aşırı kaşınıyor özellikle eller, ayaklar bacak ve kolların iç kısmı.
Katılıyprum bende yaşadım lanet şeyi 3 ay önce geçti 4 ay önce de doğum uaptım ama resmen o aylr bana zindan gibi geçmişti

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...