Sorum var Hamilelikte kaşıntı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde esma celebi tarafından oluşturulan Hamilelikte kaşıntı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 703 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte kaşıntı
Konbuyu başlatan esma celebi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan esma celebi

esma celebi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 26 .3 günlük hamileyim dünden beri ayak el karın ve gögüs bölgesinde kaşıntı var hamilelikte kaşıntı yaşıyan varmı ne kulansam iyi gelir

Mizgin Fidan

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 26 .3 günlük hamileyim dünden beri ayak el karın ve gögüs bölgesinde kaşıntı var hamilelikte kaşıntı yaşıyan varmı ne kulansam iyi gelir
Var cnm bende çok yaşadım özellikle goguslerimde çok kaşıntı oldu sağlık ocağına gittim krem verdi bir süre geçti tekrar oldu kaşıntı ve kanıyor çok kişiye sordum hamilelik kaşıntısı korkma dediler ve zamanla biraz düzeliyor ara ara oluyor sonra bende 32 haftaligim hala var sadece eskisi gibi değil kasidigim için göğüslerimin rengi koyulasti sende korkma canım

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Eğer kaşıntı kanatacak derecedeyse doğum doktorun krem verir ben bacaklarımı göstermiştim kaşımaktan yara olmuştu doktorum krem vermişti çok rahatlamıştım

A

aslanaren

Guest
benim cildim atopik gebelikten öncede kasintim olur stres yiyecek mevsime bağlı hamilelikte hormonlarla iyice arttı özellikle eklem yerlerim el üstü ve göğüs bolgemde ben momecon ve madacasemol krem kullanıyorum sadece kasintim arttiginda sürüyorum haricinde bol su acı ve baharatlı yemekten kaciniyorum 32 haftaligiz doğuma kadar geçeceğini sanmıyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben oğlumda böyle olmuştum berbat bir şekildeydim hatta ağlıyordum artık doktorum gebelik kolestaziisi dedi 🤦🏻‍♀️

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Belirtileriniz nelerdi acaba bende de kaşıntı felan vardı hatta karaciğer de bir değerim biraz yüksek çıktı beşli bende de olabilir bir hafta sonra doktor tekrar aynı kanı iste dedi bana

esma celebi

Kayıtlı Üye
rank
Eğer kaşıntı kanatacak derecedeyse doğum doktorun krem verir ben bacaklarımı göstermiştim kaşımaktan yara olmuştu doktorum krem vermişti çok rahatlamıştım
Elerimdeki kaşıntı geçti ayaklarım halla kaşınıyor berbat bişey kadın doğuma bulamadım en yakın tarih ayın 10 da var okadar bekliyemem pazartesi sağlık ocağına gidicem inşallah krem falan yazar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Elerimdeki kaşıntı geçti ayaklarım halla kaşınıyor berbat bişey kadın doğuma bulamadım en yakın tarih ayın 10 da var okadar bekliyemem pazartesi sağlık ocağına gidicem inşallah krem falan yazar
Sağlık ocağından almanı önermem . Ben aldım kadın doğum doktorum kızdı kaşıntı daha çok artmıştı ve yanlış kaşıntı ilacı vermişler daha azmış kaşıntılar demişti 🤦🏻‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar