Kasinti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gozde uluhan tarafından oluşturulan Kasinti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 738 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kasinti
Konbuyu başlatan gozde uluhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gozde uluhan

gozde uluhan

Kayıtlı Üye
rank
Meehaba 21+2 hamileyim kizlar progestan kullanıyorum fitil olarak bu beni rahatsız ediyor ve allarji kaşıntı yapiyo mecbur kullanıyorum ve akıntı da var ilaçlar çare vermedi aynı durumda olan varmı ne yapmalıyım hijyen ik davranıyorum iç çamaşır sürekli degisiyorm ama yok

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Meehaba 21+2 hamileyim kizlar progestan kullanıyorum fitil olarak bu beni rahatsız ediyor ve allarji kaşıntı yapiyo mecbur kullanıyorum ve akıntı da var ilaçlar çare vermedi aynı durumda olan varmı ne yapmalıyım hijyen ik davranıyorum iç çamaşır sürekli degisiyorm ama yok
Progestanı neden kulan
Doktoruna söyledinmi cnm belki içmeni tavsiye eder ,bende fitil olarak kulanıyorum rahim ağzı kısalığı yüzünden sen neden kulanıyorsun progestanı?

gozde uluhan

Kayıtlı Üye
rank
Progestanı neden kulan

Doktoruna söyledinmi cnm belki içmeni tavsiye eder ,bende fitil olarak kulanıyorum rahim ağzı kısalığı yüzünden sen neden kulanıyorsun progestanı?
Evet sogledim donaxl verdi biraz daha hafifledi bugün ben serklaj oldum dikis atıldı evdeyim dikkat ediyorm progestan oyuzden kullanıyorum canım suanlik bı sorun yok imsallah olmaz

Zeynep159

Kayıtlı Üye
rank
Kasıntı mantar yada enfeksiyon olduğun da oluyor genelde sende yok dımı canm doktorum sirkeli suyla yıkanmamı istedi kaşıntı olduğumda bende çok ise yarıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende serklaj oldum sizin kac mm e düşmüştü rahim agzınız

gozde uluhan

Kayıtlı Üye
rank
Progestanı neden kulan

Fitil birazdaha iyi geldi ben progestani rahim ağzı disiki oldum oyuzden 5 aydır kullanıyorum çok teşekkürler ederim

Tüm sayfalar yüklendi.