Başın sağolsun canım çok üzüldüm 😔 Rabbim sabır versin birdaha yaşatmasın 🤲
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 28 Ocak 2023 #21 Başın sağolsun canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin birdaha yaşatmasın
P Perihan saime Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 77 28 Ocak 2023 #22 Gülər' Alıntı: Kaybettim bitdi Genişletmek için tıkla ... Üzülme birtanem rabimin yanında çok emin ol tekrar olur dün doğum yaptım bende sanada duam olsun Allah sana da nasip etsin birtanem
Gülər' Alıntı: Kaybettim bitdi Genişletmek için tıkla ... Üzülme birtanem rabimin yanında çok emin ol tekrar olur dün doğum yaptım bende sanada duam olsun Allah sana da nasip etsin birtanem
G Gülər Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 98 28 Ocak 2023 #23 Asena.ase' Alıntı: Başın sağolsun rabbim birdaha yaşatmasin Genişletmek için tıkla ... Amin inwAllah cok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ocak 2023 Perihan saime' Alıntı: Üzülme birtanem rabimin yanında çok emin ol tekrar olur dün doğum yaptım bende sanada duam olsun Allah sana da nasip etsin birtanem Genişletmek için tıkla ... Cook teşekkür ederim Amin Amin inwAllah, Allah sizinde yardimciniz olsun inwAllah tebrik ederim sizi de , Rabbim sizi ona onu size cok gormesin inwAllah
Asena.ase' Alıntı: Başın sağolsun rabbim birdaha yaşatmasin Genişletmek için tıkla ... Amin inwAllah cok teşekkür ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ocak 2023 Perihan saime' Alıntı: Üzülme birtanem rabimin yanında çok emin ol tekrar olur dün doğum yaptım bende sanada duam olsun Allah sana da nasip etsin birtanem Genişletmek için tıkla ... Cook teşekkür ederim Amin Amin inwAllah, Allah sizinde yardimciniz olsun inwAllah tebrik ederim sizi de , Rabbim sizi ona onu size cok gormesin inwAllah