Başınız sağolsun cnm ya valla çok üzüldüm rabbim sabırlar versin inşallah
D Dimi2121 Kayıtlı Üye Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 167 28 Ocak 2023 #11 Başınız sağolsun cnm ya valla çok üzüldüm rabbim sabırlar versin inşallah
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 28 Ocak 2023 #12 Demetdemet' Alıntı: 3 günlük dünya bazen boş şeylere kafaya takıyoruz ama kalp kırmaya üzmeye üzülmeye değmiyor bugün varız yarın yokuz Genişletmek için tıkla ... Aynen kus kalınmaz canim
Demetdemet' Alıntı: 3 günlük dünya bazen boş şeylere kafaya takıyoruz ama kalp kırmaya üzmeye üzülmeye değmiyor bugün varız yarın yokuz Genişletmek için tıkla ... Aynen kus kalınmaz canim
Sümeyra🍀 Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 3,981 28 Ocak 2023 #13 Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik Genişletmek için tıkla ... Yaa başınız sağolsun canım
Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik Genişletmek için tıkla ... Yaa başınız sağolsun canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 28 Ocak 2023 #14 kızımın annesiyim' Alıntı: Aynen kus kalınmaz canim Genişletmek için tıkla ... Bazen insan kirilinca kalp kırıklığı barisanda duzelmiyor ne yazikki
kızımın annesiyim' Alıntı: Aynen kus kalınmaz canim Genişletmek için tıkla ... Bazen insan kirilinca kalp kırıklığı barisanda duzelmiyor ne yazikki
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 28 Ocak 2023 #15 Hülya❤️' Alıntı: Bazen insan kirilinca kalp kırıklığı barisanda duzelmiyor ne yazikki Genişletmek için tıkla ... Haklısın da hülyam belki konuşarak bir çözüm olabilir
Hülya❤️' Alıntı: Bazen insan kirilinca kalp kırıklığı barisanda duzelmiyor ne yazikki Genişletmek için tıkla ... Haklısın da hülyam belki konuşarak bir çözüm olabilir
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 28 Ocak 2023 #16 Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik Genişletmek için tıkla ... kaynanan genc duruyordu basniz sagolsun canm
Asel'in annesi ❤️' Alıntı: Bayadir giremedim kuzum kayınvalide mi ansızın kalp kirizi kaybettik Genişletmek için tıkla ... kaynanan genc duruyordu basniz sagolsun canm
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 28 Ocak 2023 #17 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: kaynanan genc duruyordu basniz sagolsun canm Genişletmek için tıkla ... Evet gençti gözümün önüne geldi esmer bir bayan
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: kaynanan genc duruyordu basniz sagolsun canm Genişletmek için tıkla ... Evet gençti gözümün önüne geldi esmer bir bayan
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 28 Ocak 2023 #18 kızımın annesiyim' Alıntı: Haklısın da hülyam belki konuşarak bir çözüm olabilir Genişletmek için tıkla ... Bende öyle elifim aslında affedici ozlelligim var kıyamam kırmaya korkarim ama Allah korkusu var bende bazen öyle kirliyorki
kızımın annesiyim' Alıntı: Haklısın da hülyam belki konuşarak bir çözüm olabilir Genişletmek için tıkla ... Bende öyle elifim aslında affedici ozlelligim var kıyamam kırmaya korkarim ama Allah korkusu var bende bazen öyle kirliyorki
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 28 Ocak 2023 #19 Hülya❤️' Alıntı: Bende öyle elifim aslında affedici ozlelligim var kıyamam kırmaya korkarim ama Allah korkusu var bende bazen öyle kirliyorki Genişletmek için tıkla ... Benide çok kirarlar eşim geçen öyle diyor sen insanlara çok değer veriyorsun yanlış yapıyorsun diyor
Hülya❤️' Alıntı: Bende öyle elifim aslında affedici ozlelligim var kıyamam kırmaya korkarim ama Allah korkusu var bende bazen öyle kirliyorki Genişletmek için tıkla ... Benide çok kirarlar eşim geçen öyle diyor sen insanlara çok değer veriyorsun yanlış yapıyorsun diyor
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 28 Ocak 2023 #20 kızımın annesiyim' Alıntı: Benide çok kirarlar eşim geçen öyle diyor sen insanlara çok değer veriyorsun yanlış yapıyorsun diyor Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle elifim seninde öyle bir ozlelligin var cevredekiler her yapılanı nasıl unutabiliyorsun diyor elimde değil napim
kızımın annesiyim' Alıntı: Benide çok kirarlar eşim geçen öyle diyor sen insanlara çok değer veriyorsun yanlış yapıyorsun diyor Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle elifim seninde öyle bir ozlelligin var cevredekiler her yapılanı nasıl unutabiliyorsun diyor elimde değil napim