Hülyam seninde mi kayınvaliden yok Yok gamzem🥺 geçen sene öldü
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 28 Ocak 2023 #71 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hülyam seninde mi kayınvaliden yok Genişletmek için tıkla ... Yok gamzem geçen sene öldü
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hülyam seninde mi kayınvaliden yok Genişletmek için tıkla ... Yok gamzem geçen sene öldü
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 28 Ocak 2023 #72 Hülya❤️' Alıntı: Yok gamzem geçen sene öldü Genişletmek için tıkla ... Hmm Allah rahmet eylesin inşallah kuzum
Hülya❤️' Alıntı: Yok gamzem geçen sene öldü Genişletmek için tıkla ... Hmm Allah rahmet eylesin inşallah kuzum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 28 Ocak 2023 #73 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hmm Allah rahmet eylesin inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... İnsallan gamzem Allah razı olsun senin kayınvalidem yasiyormu birtanem
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hmm Allah rahmet eylesin inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... İnsallan gamzem Allah razı olsun senin kayınvalidem yasiyormu birtanem
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 28 Ocak 2023 #74 Hülya❤️' Alıntı: İnsallan gamzem Allah razı olsun senin kayınvalidem yasiyormu birtanem Genişletmek için tıkla ... Yaşıyor kuzum üst katımda oturuyorlar
Hülya❤️' Alıntı: İnsallan gamzem Allah razı olsun senin kayınvalidem yasiyormu birtanem Genişletmek için tıkla ... Yaşıyor kuzum üst katımda oturuyorlar
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 28 Ocak 2023 #75 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaşıyor kuzum üst katımda oturuyorlar Genişletmek için tıkla ... Nasıl birisi peki inşallah iyidir
Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaşıyor kuzum üst katımda oturuyorlar Genişletmek için tıkla ... Nasıl birisi peki inşallah iyidir
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 28 Ocak 2023 #76 Hülya❤️' Alıntı: Aman elif istemem kafam tek kimse yok burada rahat geçinip gidiyorum ya öyle kaynanam olsaydı Genişletmek için tıkla ... Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaşıyor kuzum üst katımda oturuyorlar Genişletmek için tıkla ... Ooo gamze iyimi kaynanan
Hülya❤️' Alıntı: Aman elif istemem kafam tek kimse yok burada rahat geçinip gidiyorum ya öyle kaynanam olsaydı Genişletmek için tıkla ... Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaşıyor kuzum üst katımda oturuyorlar Genişletmek için tıkla ... Ooo gamze iyimi kaynanan
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 28 Ocak 2023 #77 Hülya❤️' Alıntı: Nasıl birisi peki inşallah iyidir Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun çok iyi biri kuzum ben kaynanalik yaptığını görmedim hiç çok şükür Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ocak 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Ooo gamze iyimi kaynanan Genişletmek için tıkla ... İyi elifim çok şükür gelinlerini kızından ayırmiyor rabbim razı olsun
Hülya❤️' Alıntı: Nasıl birisi peki inşallah iyidir Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun çok iyi biri kuzum ben kaynanalik yaptığını görmedim hiç çok şükür Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ocak 2023 kızımın annesiyim' Alıntı: Ooo gamze iyimi kaynanan Genişletmek için tıkla ... İyi elifim çok şükür gelinlerini kızından ayırmiyor rabbim razı olsun
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 28 Ocak 2023 #78 Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah razı olsun çok iyi biri kuzum ben kaynanalik yaptığını görmedim hiç çok şükür Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim kuzum iyi birisi olmsina senin gibi tatlı sevecen insnain karsisina iyi insnalar çıkmış kuzum
Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah razı olsun çok iyi biri kuzum ben kaynanalik yaptığını görmedim hiç çok şükür Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim kuzum iyi birisi olmsina senin gibi tatlı sevecen insnain karsisina iyi insnalar çıkmış kuzum
kızımın annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 773 28 Ocak 2023 #79 Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah razı olsun çok iyi biri kuzum ben kaynanalik yaptığını görmedim hiç çok şükür Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ocak 2023 İyi elifim çok şükür gelinlerini kızından ayırmiyor rabbim razı olsun Genişletmek için tıkla ... Ne sanlisin caniim bizimki sulaleyi karıştırıyor
Gamze Hümeyra' Alıntı: Allah razı olsun çok iyi biri kuzum ben kaynanalik yaptığını görmedim hiç çok şükür Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Ocak 2023 İyi elifim çok şükür gelinlerini kızından ayırmiyor rabbim razı olsun Genişletmek için tıkla ... Ne sanlisin caniim bizimki sulaleyi karıştırıyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,102 28 Ocak 2023 #80 Hülya❤️' Alıntı: Çok sevindim kuzum iyi birisi olmsina senin gibi tatlı sevecen insnain karsisina iyi insnalar çıkmış kuzum Genişletmek için tıkla ... Canım benim Allah razı olsun hülyam güzel kalpli arkadaşim
Hülya❤️' Alıntı: Çok sevindim kuzum iyi birisi olmsina senin gibi tatlı sevecen insnain karsisina iyi insnalar çıkmış kuzum Genişletmek için tıkla ... Canım benim Allah razı olsun hülyam güzel kalpli arkadaşim