Eninde sonunda terketicem valla canım olmuyor sen ev üstündmiydin taşındım dedin ya canım o yüzden sordumSenin durumun benimkindende beter ,benim ruh hastasi gorumcemde oglumu doverdi o ana gorumcemi dovmemek icin kendimi zor tutardim,cok sukur en azindan tasindikta cocugumu kurtardim onlardan ,bence sikayetci ol cocuguma kaynanam siddet uyguluyor diye dilekce yaz ,bu devirde cocukmu dovulur hemde kendi cocugu bile degilken ,cok sinir bozucu ben cocuguma fiske vurmaya kiyamazken baskasinin ona vurmasi beni parcaliyodu resmen cok iyi anliyom seni Allah yardimcin olsun ,gidebiliyosan evi bibsureligine terket ya ceki duzen versinler kendilerine yada evini ayirsinlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hiçbir hakkı yok hiçbir şekilde canımBiri benim çocuğumu dövecek ve bende susacam asla kimsenin benim çocuğuma elini sürmeye hakkı yok hayatı zehir ederim ona benim yengemde annemle yaşıyor 12 senedir 6 yaşında kızı var el üstünde tutar annemle babam hatta yengem dövmeye kalksa babam kıyameti koparır bu ne biçim babaanne dövmek nedir yaa sen kimsin torunun diye bunu yapamaz