Kızlar ben üç yıllık evliyim iki yasındada bir kızım var kaynanam beni gördüğünden itibaren sevmedı mi artık eltımın doldurusuna sabit oldum kv kendi agzıyla söyledı ilk biz nişsanlanacaktık eltim kaynanama işte niye evleniyorlar eşayalrı hemen nasıl almışlar biraz daha bekleseler vs diye kvyı doldurmus bende bir gun aradım işte bana agzına. Geleni söyledi daha tanısmamıs etmemişiz telefonda eltımın söylediği lafları söyledı felefonda bunuda kendi dedı işte elti kişisi böyle dedı diye bana bagırmaya başladı ondan sonra ipler koptu bende neyse dedım ya sabır bu konunun üstünü kapattım sonra kv dügünde beş karış istemede falan hep mahkeme suratı gibi bende mesafe koydum ama gittim geldim eşimin hayrı için ama eltimın hep doldurusuna şahit oldum kv gelse ne zaman bize arıyor soruyor laf almaya çalışıyor dogum yaptıgımdada bebegımı öpmeyın falan dedim eltım telefonda sürekli yönlendiriyor bunu sonra kvde en son eltimi kocama ballandıra ballnadıra anlatınca hayırdır senin derdin ne benimle deyip içimdeklerı kustum ve artık konusmuyorum bayramdada asla gitmeyi düşünmüyorum ben nasıl yapıcam bu insanlarla bir çözüm yolu bulamadım sizce eltimi arayıp bu yaptıgı seylerı söylemelı mıyım