Sorum var Kendimi effedemiyorum affermemde artık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tülay ŞİRAY tarafından oluşturulan Kendimi effedemiyorum affermemde artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,401 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kendimi effedemiyorum affermemde artık
Konbuyu başlatan Tülay ŞİRAY
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Tülay ŞİRAY

Kayıtlı Üye
rank
31 haftalık gebeyim 3 sınıfa giden kızm benimle çok zıtlaşıyor. Neyi yapma desm yapıyor. Yap dediğimi de yapmıyor. Bügün artık iğice sinirimi zıplattı ve hiç istemediğim kişiye büründüm baya Bi sinir gözümü kör etti. İki vurdu ve artık sinirini alamadım bide ittin ayağı topallıyor ama diriden hem ağladım hem krem sürdüm hem kızdım beni buhale getirdin diye eşim geldi baba ben düştüm dedi onada Bi ağladım. Hormonlar mı tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum 9 yasında kızım 7 yaşında Bi kızım 3 yaşında Bi kızım vR allahım onların acısın göstermesin bana bide hamileyim 31 haftalık kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne olur bana Bi çıkar yol gösterin vallahi çocukları döven bir annede değilm ama ben nasıl geldim bu hale bilmiyorum,

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Evet aşkım baktım renk olarak da çok güzel kuzum teşekkür ederim aşkım çok guzeldi güzel bir rüyaydi🤩🤩🤩🌹🤲🌹
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım ben tatlı yiyince coşuyor korkumdan yiyemiyorum içeride kavga oluyor sanki öyle böyle değil🤭🤣🤣🤣
Bende lareni hep zayif minyon beyaz sari bir bebek görüyordum ve ruyadaki bebeğin aynisi oldi🤣🤣

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
31 haftalık gebeyim 3 sınıfa giden kızm benimle çok zıtlaşıyor. Neyi yapma desm yapıyor. Yap dediğimi de yapmıyor. Bügün artık iğice sinirimi zıplattı ve hiç istemediğim kişiye büründüm baya Bi sinir gözümü kör etti. İki vurdu ve artık sinirini alamadım bide ittin ayağı topallıyor ama diriden hem ağladım hem krem sürdüm hem kızdım beni buhale getirdin diye eşim geldi baba ben düştüm dedi onada Bi ağladım. Hormonlar mı tahammülüm mü kalmadı bilmiyorum 9 yasında kızım 7 yaşında Bi kızım 3 yaşında Bi kızım vR allahım onların acısın göstermesin bana bide hamileyim 31 haftalık kendimi hiç iyi hissetmiyorum ne olur bana Bi çıkar yol gösterin vallahi çocukları döven bir annede değilm ama ben nasıl geldim bu hale bilmiyorum,
Ben hiç hamile de deilim benim de iki oğlum var ilki iki yaşında öbürü beş aylık 🙄inan büyüğü beni çileden çıkarıyor gidip gelip saçımı cekiyo kardeşini dövüyor o kadar huysuz bı çocuk ki anlatamam ben bile bazen kendimi tutamayip çarpıyorum bı iki tane napayım sabrımı zorluyo senide anlıyorum hamilesin onun da çok etkisi var bide geride üç cocuk daha var bence kendini hiç suçlama bizde insanız robot deiliz ki bizimde bı tahammül seviyemiz var🥴🥴Allah yardımcın olsun tez zamanda kucağına alırsın inşallah bebişini 🤲❤️

Tülay ŞİRAY

Kayıtlı Üye
rank
Ben hiç hamile de deilim benim de iki oğlum var ilki iki yaşında öbürü beş aylık 🙄inan büyüğü beni çileden çıkarıyor gidip gelip saçımı cekiyo kardeşini dövüyor o kadar huysuz bı çocuk ki anlatamam ben bile bazen kendimi tutamayip çarpıyorum bı iki tane napayım sabrımı zorluyo senide anlıyorum hamilesin onun da çok etkisi var bide geride üç cocuk daha var bence kendini hiç suçlama bizde insanız robot deiliz ki bizimde bı tahammül seviyemiz var🥴🥴Allah yardımcın olsun tez zamanda kucağına alırsın inşallah bebişini 🤲❤️
Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamilelik hormonlarindan kaynaklı duygu değişikliği yaşıyor olabilirsin kuzum zor dönemler az daha sabret rabbim yardımcın olsun canım ama çocuklar konusunda biraz daha dikkatli olmaya çalış kuzum
İnanın dikkat eden Bi anneyim nasıl oldu bende anlamdım herşey bir anda oldu ve sonu hüsran

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar