Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızım 23 haftalık oldu gidelim yüzünün görelim diye hhastaneye gittik gitmeden çikolata yedim ama hicbirsey görmedim karmincorman bir ultrasyon fotosu verdi doktor birde diyor birşey anlaşılmıyor ama ben yinede size verim
Ben 21 haftalıkken renkli ultrasonda gördüm kızımı öncesinde de bizim kıza erkek demişlerdi şimdi korkarak kızım diyorum yüzünün kemik yapısı oluşmuş ama yüzünden kilo almadığı için yüzünün şekli kilo aldıkça değişir dedi doktor ilk gördüğümde 5 görümcemden en küçük olanın yüz hatlarını anımsattı kilo aldıkça değişir mi bekleyip göreceğiz inşallah sağlıcakla gelsin bebişler
Ben 21 haftalıkken renkli ultrasonda gördüm kızımı öncesinde de bizim kıza erkek demişlerdi şimdi korkarak kızım diyorum yüzünün kemik yapısı oluşmuş ama yüzünden kilo almadığı için yüzünün şekli kilo aldıkça değişir dedi doktor ilk gördüğümde 5 görümcemden en küçük olanın yüz hatlarını anımsattı kilo aldıkça değişir mi bekleyip göreceğiz inşallah sağlıcakla gelsin bebişler
Renkliye girmedim özellikle özele gittiğimde doktor renkli gösterdi bana da sürpriz oldu elleriyle gözlerini ovuşturuyordu sonra iki yanağına koydu ellerini hala o görüntüyle yaşıyoruz rabbimin mucizesi hamdolsun herkese nasip olsun
Ben bi kere gördüm ama renkli de gördüm görür görmez eşim doktor herkes ben dedi ama çok güzel bi duygu eve geldik kayınvalidem demez mi e büyüyünce bize benzer dedim çok beklersiniz
Benim kızımdaki bütün ultrason fotoları da öyle canım sadece bir tanesinde biraz belli . Ama şükür bu hamileligimde doktor direk pozu yakalayıp veriyor