Sorum var Kese dışında kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bager duha 👼🤍 tarafından oluşturulan Kese dışında kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 575 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kese dışında kanama
Konbuyu başlatan Bager duha 👼🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bager duha 👼🤍

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı akşamlar öncelik le geçmiş olsun size başıma geleni anlatim kısaca üç evladım var geçen sene 4 üncüye hamileydim kız dı ben de kız kanama yapıyor iki oğlum var sorun yaşamadım ama kızım da çok yaşadım sürekli yattım çalışmıyordum ilaçlar kullandım şükür doğdu ve sekiz yaşında ama geçen seneki gebeliğim üç aylık ken kalp durması sonucu sonlandı o da kızdı ve rahim duvarında onda da kanama vardı kendi işim olduğu için çalışanların başında durmam gerekdi ve bebeğin kalbi durdu ilaçları da yoğunluk dan aksattım nasibi yok Muş bişeyler bahane oldu şimdi yine hamileyim erkek ve bir damla şükür kanamam olmadı diğer erkek hamileliklerim de de olmadı ama ben buna hamile olduğumu öğrendiğim an ğrogestan kullandım doktora da endişeli olduğunu belirttim bkendim başladım dedim bir ay kullandım ve bıraktım sizde doktorunuzu beklemeden sabah akşam kullanmaya başlayın ve Gerçekden dinlenin benim kız çok kanamalı geçiyor şükür bi kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin sizde ihmal etmeyin
Teşekkür ederim anlattiginiz için benim gördüğüm herhangi bir kanama olmadı şükür ama ultrasonda rahimde kese dışında olmuş pazartesi tekrardan doktora gideceğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayır canım kan tahliline bakmasına gerek yok en ufak kanamada bu ilaç veriliyor zaten
Bana yazmadı küçük dedi 🤦

Hayır canım kan tahliline bakmasına gerek yok en ufak kanamada bu ilaç veriliyor zaten
Bana yazmadı küçük dedi 🤦
Zaten ilk üç ay riskli oluyor gebelik te küçükler alakası yok bence başka doktora da görünün riske atmayın
Başka doktor da ultrason a verecek iki haftanın altında iki defa ultrason zararlı olmaz mi

Benim 12. 13 haftalıkken kanamam olmuştu ambulansı aradık kan dayandırıcı bi iyne yaptılar daha sonra hastaneye gittiyimizde kese dışında kanama hematoma olduğunu söylediler progestron içerikli ilaçlar yazdılar ve sadece dinlenmek gerektiyini söyleler hiç bir iş yapmadım yataktan kalkmadım bi kaç kez tekrarladı kanamam 6 ayıma kadar kullandım ilaçları ama çok şükür sağ salim aldım kucağıma kızım şimdi 2 yaş 9 aylık bu arada benim eşimle kan uyuşmamazlığımda vardı benim kanım neqatif eşim pozitif o yüzdende olmuş ola bilir diye düşünüyorum inşallah sende sağ salim alırsın kucağına
Amin teşekkür ederim Bizde kan uyuşmazlığı yok benim gördüğüm leke bile yok sadece ultrasonda göründü

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.