Keyifler Nasıl Kızlar 🤗🤗😅😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Keyifler Nasıl Kızlar 🤗🤗😅😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,136 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Keyifler Nasıl Kızlar 🤗🤗😅😅
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ona buna takılıp moralimizi bozmaya değmez şuan bazılarımız gebeyiz karnımızda büyük bir mucizeyi taşıyoruz, bazılarımız o mucizelerini kucağına almış bundan daha güzel birşey var mı ki? Yavrularımız sağlıklı olsun tedavisi mümkün olmayan zor olan hastalıklara yakalanmasın bizden daha mutlusu olabilir mi ☺️ bence kimseyi takmamak lazım hayat kısa ve biz buraya gelmiş gebeler ve anneler olarak çok şanslıyız 🤗
Bugün niyetlendim, dün tutmadım ama daha minimum beslendim hazırlık gibisinden 😅 bakalım bugün nasıl geçecek doktora sordum seni çok zorlamazsa tutabilirsin ama bol su içmeyi sağlıklı beslenmeyi unutma demişti bu yönde oruç tutmayı düşünüyorum inşallah en azından birgün tutup birgün ara veririm belki bakalım 🤗 bugün soru sormak değil muhabbet etmek istedim sizinle 🤗☺️🥰🥰
Haklısın canım bende tutuyorum orucumu Allah yardımcımız olsun inşaallah

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Haklısın canım bende tutuyorum orucumu Allah yardımcımız olsun inşaallah
Amin canım ama akşam yemek sonrası ve hala daha devam eden bir halsizlik kalp çarpıntısı gibi bişey vücudumda yanma başladı baya sanki tüm vücudum ellerim ayaklarım yanıyor 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Iyim canim sen nasilsun🥰🤩ne guzel yazmişin okurken ruhum dinceldi😘
Şükür Allah'ıma iyiyim hep iyi olalım inşallah 🥰🥰🤗🤗🙏🙏

Tüm sayfalar yüklendi.