Bu gidişle hepimiz obez olucaz😁 😁😁😁😁😁 allah gamze bi alemsin sen 🥰🥰❤❤
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 11 Aralık 2022 #21 Gamze Hümeyra' Alıntı: Bu gidişle hepimiz obez olucaz Genişletmek için tıkla ... allah gamze bi alemsin sen ❤❤
Gamze Hümeyra' Alıntı: Bu gidişle hepimiz obez olucaz Genişletmek için tıkla ... allah gamze bi alemsin sen ❤❤
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 11 Aralık 2022 #22 Arzu eren' Alıntı: Kizlar karnim tok olsada surekli biseler yemek istiyorum emziriyorm ondan mi acaba tutamiyorum kendimi hamileykn bile bu kadar kilo almadim Genişletmek için tıkla ... Emzirmeden dolayı kan şekerin düşüyor o yüzden yemek istiyorsun canım hurma tahin helvası pekmez bunlar iyi gelir sütüde artırır
Arzu eren' Alıntı: Kizlar karnim tok olsada surekli biseler yemek istiyorum emziriyorm ondan mi acaba tutamiyorum kendimi hamileykn bile bu kadar kilo almadim Genişletmek için tıkla ... Emzirmeden dolayı kan şekerin düşüyor o yüzden yemek istiyorsun canım hurma tahin helvası pekmez bunlar iyi gelir sütüde artırır
Nur25 Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1,223 11 Aralık 2022 #23 Arzu eren' Alıntı: Kizlar karnim tok olsada surekli biseler yemek istiyorum emziriyorm ondan mi acaba tutamiyorum kendimi hamileykn bile bu kadar kilo almadim Genişletmek için tıkla ... Şaka gibi ama ben hiç acikmiyorum çogunlukla susuyorum
Arzu eren' Alıntı: Kizlar karnim tok olsada surekli biseler yemek istiyorum emziriyorm ondan mi acaba tutamiyorum kendimi hamileykn bile bu kadar kilo almadim Genişletmek için tıkla ... Şaka gibi ama ben hiç acikmiyorum çogunlukla susuyorum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 11 Aralık 2022 #24 Asena.ase' Alıntı: allah gamze bi alemsin sen ❤❤ Genişletmek için tıkla ... Öyle kuzum valla
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 11 Aralık 2022 #25 Gamze Hümeyra' Alıntı: Öyle kuzum valla Genişletmek için tıkla ... Canimsinnn
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 11 Aralık 2022 #26 Asena.ase' Alıntı: Canimsinnn Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 11 Aralık 2022 #27 Gamze Hümeyra' Alıntı: Sağol canım benim Genişletmek için tıkla ... ❤
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 11 Aralık 2022 #28 Bende acayip susuyorum ne kadar su da içsem yinede susuyorum bende emziriyorum
A Arzu eren Kayıtlı Üye Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 60 12 Aralık 2022 #29 Zeynep23' Alıntı: Emzirmeden dolayı kan şekerin düşüyor o yüzden yemek istiyorsun canım hurma tahin helvası pekmez bunlar iyi gelir sütüde artırır Genişletmek için tıkla ... Bi haftadr tatli yemiyorum sekerim sinirda dikkat etmeye cslisiyom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Aralık 2022 Nur25' Alıntı: Şaka gibi ama ben hiç acikmiyorum çogunlukla susuyorum Genişletmek için tıkla ... Ne guzel masallah ben fazla su tuketmiyom ya hatta gunluk bi bardak anca iciyorumdr
Zeynep23' Alıntı: Emzirmeden dolayı kan şekerin düşüyor o yüzden yemek istiyorsun canım hurma tahin helvası pekmez bunlar iyi gelir sütüde artırır Genişletmek için tıkla ... Bi haftadr tatli yemiyorum sekerim sinirda dikkat etmeye cslisiyom Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Aralık 2022 Nur25' Alıntı: Şaka gibi ama ben hiç acikmiyorum çogunlukla susuyorum Genişletmek için tıkla ... Ne guzel masallah ben fazla su tuketmiyom ya hatta gunluk bi bardak anca iciyorumdr