Diyorsun öyle olsun bakalim 😁😁 ♥️♥️♥️♥️
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 1 Haziran 2023 #21 Zümree 👸' Alıntı: Diyorsun öyle olsun bakalim Genişletmek için tıkla ...
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,580 Konum Kırklareli 1 Haziran 2023 #22 Kilolu annem))' Alıntı: Selam kızlar, ben ne yapım bu kilo dan kurtulayım 12 haftalık hamileyim, 90 kilom var.. Lütfen cvb yazarmısızınız Genişletmek için tıkla ... Tamamen sebze ile beslen canım şekerli ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur, pirinç, makarna, beyaz ekmek gibi
Kilolu annem))' Alıntı: Selam kızlar, ben ne yapım bu kilo dan kurtulayım 12 haftalık hamileyim, 90 kilom var.. Lütfen cvb yazarmısızınız Genişletmek için tıkla ... Tamamen sebze ile beslen canım şekerli ve karbonhidratlı yiyeceklerden uzak dur, pirinç, makarna, beyaz ekmek gibi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Haziran 2023 #23 Hazall' Alıntı: Balla bacım tek yolu karbonhidratı kesmek sebzeye yönelmek.Meyve de yiyorsan azaltmak çünkü şeker var onlarda da.Bol su haftana göre de yürüyüş Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
Hazall' Alıntı: Balla bacım tek yolu karbonhidratı kesmek sebzeye yönelmek.Meyve de yiyorsan azaltmak çünkü şeker var onlarda da.Bol su haftana göre de yürüyüş Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum