Sorum var Kim ne pişirdi bugün valla ben kolaya kaçtım hahahah napim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Kim ne pişirdi bugün valla ben kolaya kaçtım hahahah napim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,569 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kim ne pişirdi bugün valla ben kolaya kaçtım hahahah napim
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kaynana ne kadar iyi olursa olsun oglu evlenince bir degidiklik oluyor canim ne dersen de
Ya hiç bilmiyorum kuzum doğrduru yaşayıp gören sizlersiniz. Ben o konuda fikir dahibi değilim. Tek bildiğim babannem kendi oğullarına laf ettirmez 😂😂 gelinler yapsın der hep ama torunlarının eşleri için öyle demiyor tabii yardım edecek kızlara diyor işte opul cidden farklı bende gelinim ama bana birş laf desin babannem bile kızıyor hemen herkese
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Elif haklı Ayşem aslında oğulları evlenince aşırı degisiyorlarmis🙄
Doğrudur csnım

kızımın annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Ya hiç bilmiyorum kuzum doğrduru yaşayıp gören sizlersiniz. Ben o konuda fikir dahibi değilim. Tek bildiğim babannem kendi oğullarına laf ettirmez 😂😂 gelinler yapsın der hep ama torunlarının eşleri için öyle demiyor tabii yardım edecek kızlara diyor işte opul cidden farklı bende gelinim ama bana birş laf desin babannem bile kızıyor hemen herkese

Doğrudur csnım
Kıskançlık oluyor

Kıskançlık oluyor
Ben hiç kiskanmiyor gitsin anasıyla yaşasın 🤣🤣🤭

Gökçem💕

"minik kızım"
rank

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Yaa yazdım sildim diyecektim belki Hülyayi özlemiş ondan yazmış sildim yanlış anlarsın diye 😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Nasıl görünüyor 😋😂
Pizzayida geçen gün yaptım çok güzel olmuştu
Cnm afiyet olsun pizzanın tarifini ve elmalı tart tarifini verebilir misin ya çok canım cekti

Nasıl görünüyor 😋😂
Pizzayida geçen gün yaptım çok güzel olmuştu
Cnm afiyet olsun pizzanın tarifini ve elmalı tart tarifini verebilir misin ya çok canım cekti

Bende tarhana çorbası kavanozda yoğurtlu oluyo ya ondan yaptım kızlar birde soslu eskili kızartma 🧿👍🤗

Tüm sayfalar yüklendi.