Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah bebişin kilosu gayet iyi hafta hafta artacaktır Allah'ın izniyle plasenta aşağıda olunca mecburen sezeryan doğum yaptırılıyor diye biliyorum ama endişe edilecek bir durum değil çünkü yukarı çıkabilir haftan daha küçük kendine miniğine dikkat et yeter
Sen haftalık kontrollere git de sorun olmaz inşaAllah bir sorun teşkil etmediğinden dememiştir daha vaktin var plasenta da döner sen ve bebeğin iyi olun da
Bana da bi doktor öyle dedi aşağıda diye daha sonraki kontrolde normal haline dönmüştü o sıkıntı edilecek bi durum değil en fazla sezeryan olursun rabbbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Sen haftalık kontrollere git de sorun olmaz inşaAllah bir sorun teşkil etmediğinden dememiştir daha vaktin var plasenta da döner sen ve bebeğin iyi olun da
Bana da bi doktor öyle dedi aşağıda diye daha sonraki kontrolde normal haline dönmüştü o sıkıntı edilecek bi durum değil en fazla sezeryan olursun rabbbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin