KİMSE KIZMASIN!!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Çağnurrr20 tarafından oluşturulan KİMSE KIZMASIN!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,490 kez görüntülenmiş, 72 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı KİMSE KIZMASIN!!
Konbuyu başlatan Çağnurrr20
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Herkese aynı şeyi yapiyormus bana neler yazıyordu 14 araliktan itibaren cevap vermedim
Ya bakın bana sadece bak bunları yazmıstı

1.Dm : Canım ya ben seni çok sevdim çok kanim ısındı sana çok tatlı dillisin yerim seni😘😘

2.Dm: Ya cnm ya valla çok sevdim çok ben kolay kolay kimseye ısınmam ama sende gamzede çok tatlı dillisiniz çok sevdim ama sizi yaa😘😘

Bunlar yani başka bisey demiyordu bana

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

1.Dm : Canım ya ben seni çok sevdim çok kanim ısındı sana çok tatlı dillisin yerim seni😘😘

2.Dm: Ya cnm ya valla çok sevdim çok ben kolay kolay kimseye ısınmam ama sende gamzede çok tatlı dillisiniz çok sevdim ama sizi yaa😘😘

Asko aynısı banada diyordu herkese bu sözü kullanıyor Ayşe seni savunuyor diyor 🤣🤣

Leyla Gül

Kayıtlı Üye
rank

Acaba Erkek miydi ya Yerım seni ne demek bende kizim ama başka kiza yerim seni demem 😂😂ya erkekdi yada Kizlardan mi Hoşlanan şeylerden mi Tovbe tovbe aklima başka bişey geldi yalan soylemem 😂😂😂

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Asko aynısı banada diyordu herkese bu sözü kullanıyor Ayşe seni savunuyor diyor 🤣🤣
Valla ne diyimki 🤣🤣Şaşkınım şuan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum vallaha bende bilmiyroum.elif ablayida bıktırdı beni sev diyordu bana cevap ver yazdığımda 🤔
Ozamn şöyle bir insan dı diyelim
İlgiyi cok seven insanları ki gerçekten seviyomu bilmiyorum ama belki çok seven ilgi isteyen insanlardandır hiç bilmiyorum ki tanımadan yargılamak da hiç istemiyorum 🙃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum vallaha bende bilmiyroum.elif ablayida bıktırdı beni sev diyordu bana cevap ver yazdığımda 🤔
Ozamn şöyle bir insan dı diyelim
İlgiyi cok seven insanları ki gerçekten seviyomu bilmiyorum ama belki çok seven ilgi isteyen insanlardandır hiç bilmiyorum ki tanımadan yargılamak da hiç istemiyorum 🙃

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.