Kimyasaldan sonra gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Kimyasaldan sonra gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,045 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kimyasaldan sonra gebelik
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ankara'dayım bu sabah sağlık ocağına gittim kan verdim hastaneye 1 ay gidemem eşimin işinden ve başka şeylerden dolayı bakalım artık olursa Rabbimin izniyle olur olmasa da nasip kasıma kalır benim umut
Anladım cnm hakkında hayır'lısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın

Serna4983

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar anneler ekim ayında spiralimi aldırdım kasımda hamile kaldım ancak kimyasalmış ocakta düşük yaptım buraya kadar sorun yok ama şubattan bu yana çocuğumuz olmuyor bugün doktora gittim tahlil almadı ultrasondan baktı bir sorun yok hatta yumurta var şu anda 1 sene deneyin olmazsa gel şimdi istersen bi ovülasyon takibi yap dedi ovülasyon testi aldım kullandım da birini silik çizgi var ne demek bu anlamadım bir şey
Bende de silik çıkmıştı daha çok yeni olduğundan olabiliyor bi hastaneye gidip kan tahlilini yapmanı öneririm

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar anneler ekim ayında spiralimi aldırdım kasımda hamile kaldım ancak kimyasalmış ocakta düşük yaptım buraya kadar sorun yok ama şubattan bu yana çocuğumuz olmuyor bugün doktora gittim tahlil almadı ultrasondan baktı bir sorun yok hatta yumurta var şu anda 1 sene deneyin olmazsa gel şimdi istersen bi ovülasyon takibi yap dedi ovülasyon testi aldım kullandım da birini silik çizgi var ne demek bu anlamadım bir şey
Emine rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıkli bir evladın daha olur doğaya kardeş gelir inşallah

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bende de silik çıkmıştı daha çok yeni olduğundan olabiliyor bi hastaneye gidip kan tahlilini yapmanı öneririm
Ovülasyon bu canım yumurtlama dönemi için yani keşke dediğin gibi olsaydı nasip
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Semra teyzem nasıl hep aklımda iyimi
Evet abla elhamdülillah çok iyiye gidiyor 5. kürü alıyor şu an Ağrı'da 2 kür daha alıp 8. kür için Ankara'ya gelecek bir sorun olmazsa gidip görmek için sabırsızlanıyorum

balkizim

Kayıtlı Üye
rank

Evet abla elhamdülillah çok iyiye gidiyor 5. kürü alıyor şu an Ağrı'da 2 kür daha alıp 8. kür için Ankara'ya gelecek bir sorun olmazsa gidip görmek için sabırsızlanıyorum
Rabbim şifa versin inşallah düzelir hep dualarimda

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Benim en çok duyduğum beslenmeye dikkat etmek gerekiyormuş mesela tavuk yemeyi paket gıda yemeyi kesenler azıcık da stres yapmazsa hemen oluyormuş.Bu tip gıdalar hormonlarla oynadığından hamile kalmayı engelliyormuş tabi sen daha detaylı araştırırsın ben denk geldi okudum ama pek aklımda kalmadı 😬

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Benim en çok duyduğum beslenmeye dikkat etmek gerekiyormuş mesela tavuk yemeyi paket gıda yemeyi kesenler azıcık da stres yapmazsa hemen oluyormuş.Bu tip gıdalar hormonlarla oynadığından hamile kalmayı engelliyormuş tabi sen daha detaylı araştırırsın ben denk geldi okudum ama pek aklımda kalmadı 😬
Ben 8 yıl tavuk yemedim sana katılıyorum hazalcim

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Paketli gıda yemiyorum ama tavuk çok severim 🥹 iyiki söyledin buna bi bakarım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar