Tamam canim sagol çiçegim :Hurafelere inanma istediğin kadar duş alabilirsin 40 gün duş almayıp kokup, bitlenmeyi düşünemiyorum. Duştan sonra kendini sıcak tut ince giyinme

Tamam canim sagol çiçegim :Hurafelere inanma istediğin kadar duş alabilirsin 40 gün duş almayıp kokup, bitlenmeyi düşünemiyorum. Duştan sonra kendini sıcak tut ince giyinme
Aynen kuzum sen al dusunuValla ben korkudan almiyordum az kalsin bitliyecektim canimbide bu dogumdan sonra terele de,terle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İyki size daniştim kuzum,yoksa dedigğn gibi bir,ay sonra ben kuflendim diye post açacaktim :
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İyki size daniştim kuzum,yoksa dedigğn gibi bir,ay sonra ben kuflendim diye post açacaktim :
Valla bende salagim hurafelere inanan şuan kendime gülüyorum,![]()
Canım hergun duş almalısın alakası yok sadece dikişli yerlerini kuru tut yeterli yani hergun dediğim senin bileceğin iş 40 gün yikanmazsak kokariz ayİyi akşamlar. Nasilsiniz güzel annişlerim,kirkilik çıkmadan 2kere duş aldim uşuttum grip oldum ama şuan biraz iym şimdi gene duş alırsam gene hasta olucam diye korkuyorum siz bu konuda bana yardimci olurmusunuz lütfen
bazilari kirkin çikana kadar elini suya sokma dıyor ben bazen bulaşık bile yıkıyorum bide dikişleriniz kaç günde düşmüştü?
![]()
Ayy hepinizi güldürdümmu gece gece senin dediklerinin hepsini yapacagim canim,Canım hergun duş almalısın alakası yok sadece dikişli yerlerini kuru tut yeterli yani hergun dediğim senin bileceğin iş 40 gün yikanmazsak kokariz aygeçmiş olsun duştan sonra saten kıyafetler giy ne terletir nede üşütür nane limon iç birde duştan sonra çok iyi gelir muhakkak iki saat uyu duştan sonra ama saçlarıni kurut ıslak ıslak yatma basın agririr bebeğini kokla yerime cennet kokusunu
![]()
NE alakası var ki tam tersi dus alman iyi sut kanallari acikir ben gunde 2 kez aliyordum sicakti tabi ama yinede iyiİyi akşamlar. Nasilsiniz güzel annişlerim,kirkilik çıkmadan 2kere duş aldim uşuttum grip oldum ama şuan biraz iym şimdi gene duş alırsam gene hasta olucam diye korkuyorum siz bu konuda bana yardimci olurmusunuz lütfen
bazilari kirkin çikana kadar elini suya sokma dıyor ben bazen bulaşık bile yıkıyorum bide dikişleriniz kaç günde düşmüştü?
![]()
Sezeryan doğum yaptım ertesi gün duş aldım hiç öyle birşey duymadım duysam bile umursamazdım.İyi akşamlar. Nasilsiniz güzel annişlerim,kirkilik çıkmadan 2kere duş aldim uşuttum grip oldum ama şuan biraz iym şimdi gene duş alırsam gene hasta olucam diye korkuyorum siz bu konuda bana yardimci olurmusunuz lütfen
![]()
Canım onla alakası yok yaa ben kırkım çıkmadan hergun banyo yaptım doktor sadece çok sıcak olmasın su birde çömelerek banyo yapma ayakta yap. Banyo sonrası güzel kurulan dedi. Sende dikkate t kendine ayağına limon kes ince ince corab giy iyi gelirİyi akşamlar. Nasilsiniz güzel annişlerim,kirkilik çıkmadan 2kere duş aldim uşuttum grip oldum ama şuan biraz iym şimdi gene duş alırsam gene hasta olucam diye korkuyorum siz bu konuda bana yardimci olurmusunuz lütfen
![]()
Canım üşütmüşsündür duştan sonra o yüzden hasta olmuşsundur o batıl inanç 40 gün boyunca duş almamak ilk doğumumda 20 günden fazla sürmüştü dikişlerin düşmesi 1 ayada anca iyileştiİyi akşamlar. Nasilsiniz güzel annişlerim,kirkilik çıkmadan 2kere duş aldim uşuttum grip oldum ama şuan biraz iym şimdi gene duş alırsam gene hasta olucam diye korkuyorum siz bu konuda bana yardimci olurmusunuz lütfen
![]()
Hiç duymadım ve çok şaşırdımİyi akşamlar. Nasilsiniz güzel annişlerim,kirkilik çıkmadan 2kere duş aldim uşuttum grip oldum ama şuan biraz iym şimdi gene duş alırsam gene hasta olucam diye korkuyorum siz bu konuda bana yardimci olurmusunuz lütfen
![]()