Kız bebek kilosu❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️ tarafından oluşturulan Kız bebek kilosu❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 934 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kız bebek kilosu❤️
Konbuyu başlatan 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Aynı gün doğurabilecekmiyiz çok merak ediyorum 😀😀 önden gidiyor dedimi sana bende dün gittim 3568 grammış önden gidiyor 1 hafta dedi 🤷🏻‍♀️
Bende çok merak ediyrum ama erken olsun diye sürekli harekt ediyrum 🤦‍♀️ Benimki yaklaşık 1 aydr 1 hafta olarak önde qidiyor olarak qörünüyor. Pazartesi qunu Doktr 4 kilo doqar dedi. Gözüm korktu 🥺

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Bende oyleydim o haftalarda cnm normal 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah cnm benim 🥰
Ayy icim rahatladi cok sagol cnm😍🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum her bebek ve anne bünyesi farklı bence iyi bebeğinin kilosu durum varsa muz ceviz hurma falan al onlardan tuket yoğurt bol ye ben imkanim oldukça alıp yemeye çalışıyorum bunları bebekte kilo yapıyor bunlar yogurtta kemik gelişiminde kalsiyumu destekliyor😊
Sagol cnm benim😘 bundan sonra bu dediklerine yemeye dikkat edeyim🙈🙈 evde olsada agzima surmuyordum 🤭 bundan sonra bebis icin yerim ins🤗

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok merak ediyrum ama erken olsun diye sürekli harekt ediyrum 🤦‍♀️ Benimki yaklaşık 1 aydr 1 hafta olarak önde qidiyor olarak qörünüyor. Pazartesi qunu Doktr 4 kilo doqar dedi. Gözüm korktu 🥺
Benimde düne kadar haftasıyla uyumluydu hep durdu durdu son haftalarda Önde dedi ama diyorlar Ultrasonda biraz fazla çıkıyor diye

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Benimde düne kadar haftasıyla uyumluydu hep durdu durdu son haftalarda Önde dedi ama diyorlar Ultrasonda biraz fazla çıkıyor diye
Oqlumda 3sene önce hiç yanılma yasamadm bilmiyorum bunda olurmu. Yanılma niye hep yüksek qöstesin ki hiç asaqi olmuyor anlamdm belkide olabilir. Hiç aqrin felan oluyrmu senin seydacm bnde tık yok😑

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar