Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kayrayı bana aile bireyleri alsa benzetmiyor burnu hariç ama sokakta babasını görmeyen herkes ay aynı sen diyor birde babasını görseler hık demişti burnundan düşmüş derler sanırım . Şuan ki duam da kızım abisine benzesin en azından saç rengi
İlginç bir soru ama ortaya karışık bence . Oğlum 2 yaşında saç yüz tipi aynı babası ama kulağı burnu tıpkı ben . Kızımın 35 haftalık yüzünü gördüm dün burnu bana benziyor çene yapısı bana benziyor . Dudağı babası gibi dolgun duruyor bakalım doğunca göreceğiz tam olarak . Oğlum ilk doğduğunda tıpatıp bendi saçları bile siyahtı 6. Ayından sonra bir döndü sapsarı oldu
Kızın zaten dün yüzünü gördüm elifim yüzünün toplu durması bana benziyor çenesi, burnu gördüğüm kadarı ile . Ama sorun şu ki Kayra da ilk bana benziyordu doğduğu gece herkes kopyanı doğurmuşsun demişti aradan bir kaç ay geçti babasına döndü
Kızın zaten dün yüzünü gördüm elifim yüzünün toplu durması bana benziyor çenesi, burnu gördüğüm kadarı ile . Ama sorun şu ki Kayra da ilk bana benziyordu doğduğu gece herkes kopyanı doğurmuşsun demişti aradan bir kaç ay geçti babasına döndü